Κοσμος

Κορίτσι - νάνος: Είμαι παιδί, δεν είμαι ενήλικη (video)

Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
orphan-natalia1
Η Νατάλια που πάσχει από σπάνια μορφή νανισμού μίλησε για την υπόθεσή της

Η Νατάλια που πάσχει από σπάνια μορφή νανισμού μίλησε για τους πρώην θετούς γονείς της που την εγκατέλειψαν.

Η υπόθεση της Νατάλια Γκρέις Μπάρνετ, του κοριτσιού από την Ουκρανία με την σπάνια μορφή νανισμού που βρέθηκε στο επίκεντρο μίας ασυνήθιστης δικαστικής υπόθεσης με τους πρώην θετούς γονείς της Κριστίν και Μάικλ, επανήλθε στην επικαιρότητα.

Αφορμή αποτέλεσε μία τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια και η νέα της οικογένεια στην οποία απαντά στις κατηγορίες που εξαπέλυσαν εναντίον της οι πρώην θετοί γονείς της οι οποίοι την εγκατέλειψαν και ισχυρίστηκαν ότι ήταν ενήλικας «κοινωνιοπαθής» που προσπαθούσε να τους σκοτώσει.

Όπως υπενθυμίζει η Daily Mail που αποκάλυψε την υπόθεση, πριν έξι χρόνια, το 2013, οι πρώην θετοί γονείς της Νατάλια, έφυγαν από την Ιντιάνα για τον Καναδά με τα άλλα τους παιδιά αφήνοντας όμως πίσω το κορίτσι το οποίο λέει ότι τότε ήταν 9 ετών. Οι ίδιοι υποστήριξαν ότι είχαν πεισθεί ότι η Νατάλια ήταν στην πραγματικότητα 22 ετών και ενήλικας «κοινωνιοπαθής» που υποδυόταν για χρόνια ότι είναι παιδί. Μάλιστα υποστήριξαν ότι είχε προσπαθήσει να σκοτώσει μέλη της οικογένειάς τους. Πλέον, το ζευγάρι περιμένει να οριστεί η επόμενη δικάσιμος, ενώ το ζήτημα αν η Νατάλια είναι ενήλικας ή παιδί παραμένει.

Η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο σόου Dr. Phil και η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη επιμένει ότι είναι μόνο 16 ετών και υποστήριξε ότι η πρώην οικογένειά της ψεύδεται. «Δεν είναι αλήθεια», είπε συγκεκριμένα όταν ερωτήθηκε για τους ισχυρισμούς τους ότι είχε προσποιηθεί ότι είναι παιδί. «Δεν είναι καθόλου αλήθεια. Απλώς θέλω να ακούσει ο κόσμος την πλευρά μου».

Η Νατάλια και η νέα θετή της μητέρα, Σύνθια Μανς, που βρισκόταν στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης επέμειναν επίσης  ότι η εξέταση στα οστά που έκανε μετά την εγκατάλειψή της απέδειξε ότι η ηλικία που αναφέρει είναι πραγματική. Από την πλευρά τους οι Μπάρνετ υποστηρίζουν ότι η εξέταση στα οστά έδειξε ότι γεννήθηκε το 1989.

Η νέα θετή μητέρα της Νατάλια δήλωσε ότι παρά τα όσα ισχυρίστηκε η πρώτη οικογένεια, η ίδια και ο σύζυγός της δεν φοβήθηκαν να την πάρουν στο σπίτι τους μαζί με τα άλλα τους παιδιά. «Υποτίθεται ότι πρέπει να βοηθήσουμε. Εγώ και ο άνδρας μου υιοθετήσαμε αυτά τα παιδιά. Ποιος θα το κάνει αν όχι εμείς;».

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ