Κοσμος

Το κατασκευασμένο βίντεο με το ρομπότ που στρέφεται με όπλο εναντίον ανθρώπων

Το βίντεο το οποίο παρουσιάζεται ως τεκμήριο είναι προϊόν επεξεργασίας

360811-747246.jpg
Ellinika Hoaxes
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1-696x392.jpg

Γιατί δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν «εταιρία παραγωγής τεχνολογιών αυτοματισμού να φτιάχνι ένα ρομπότ το οποίο στράφηκε εναντίον των κατασκευαστών του όταν του δόθηκε όπλο»

Σύμφωνα με άρθρα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, εταιρία παραγωγής τεχνολογιών αυτοματισμού έφτιαξε ένα ρομπότ το οποίο στράφηκε εναντίον των κατασκευαστών του όταν του δόθηκε όπλο. Το βίντεο το οποίο παρουσιάζεται ως τεκμήριο ωστόσο είναι προϊόν επεξεργασίας.

ΨΕΥΔΕΣ

Το είδαμε στα: pronews.grkatohika.grkyklwpas.blogspot.comskeftomasteellhnika.blogspot.com.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα:

«Η Boston Dynamics  είναι από τις πλέον γνωστές παγκόσμια εταιρείες οι οποίες έχουν φτάσει σε τρομερά επίπεδα εξέλιξης ρομπότ ή ανδροειδών.

Αυτή τη φορά έδωσαν όπλο σε ένα ρομπότ και δείτε τι έγινε.»

New Robot Makes Soldiers Obsolete (Corridor Digital)

Όπως φαίνεται στο βίντεο το ρομπότ της «Boston Dynamics» ανοίγει πυρ εναντίον ενός εκ των εκπαιδευτών του, στη συνέχεια πηγαίνει προς το τραπέζι για να αφήσει το όπλο και αναποδογυρίζει το τραπέζι. Η Boston Dynamics είναι μια αμερικανική εταιρία που πρωτοπορεί στο χώρο της ρομποτικής, έχοντας κατασκευάσει και τουλάχιστον ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ.

Στο βίντεο βλέπουμε ένα ρομπότ να περνάει από έναν στίβο σκοποβολής, όπου οι εκπαιδευτές του κάνουν τη ζωή δύσκολη με μία σειρά βίαια καψόνια και χτυπήματα, προκειμένου να «εκβιάσουν» μία λάθος κίνηση από το ρομπότ, ή μία αστοχία κατά τις βολές. Η παρωδία αποκαλύπτεται και στους πλέον δύσπιστους στα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν το ρομπότ αρνείται να «σκοτώσει» ένα κατοικίδιο «σκύλο ρομπότ», αλλά αντίθετα το παίρνει αγκαλιά και φεύγει τρέχοντας, έχοντας εν τω μεταξύ ανοίξει πυρ προς την κατεύθυνση των χειριστών του.

Το βίντεο δημιουργήθηκε από την εταιρία «Corridor Digital» και η αρχική του ονομασία ήταν «Bosstown Dynamics», ένα λογοπαίγνιο με το όνομα της εταιρίας.

Το αρχικό βίντεο, μαζί με πλάνα από το στήσιμο της σκηνής και τη δημιουργία των ειδικών εφέ βρίσκεται στο κανάλι της εταιρίας στο YouTube. [πηγή]

image.webp

Διαβάστε τη συνέχεια στα Ellinika Hoaxes

ΠΡΟΣΦΑΤΑ