- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Mαφιόζος φέρεται να έκανε «δώρο» ένα νεογέννητο σε συμμορίτη του
Είχε δώσει νωρίτερα 10.000 ευρώ για να το αγοράσει - Δικαστική έρευνα για κύκλωμα εμπορίας βρεφών
Μαφιόζος στην Ιταλία φέρεται να αγόρασε για 10.000 ευρώ ένα νεογέννητο και να το πρόσφερε ως «δώρο» σε μέλος της συμμορίας του.
Δικαστής αρμόδιος για την καταπολέμηση της δράσης της μαφίας άρχισε να διενεργεί έρευνα σε βάρος του επικεφαλής μιας οικογένειας της Καμόρας (ναπολιτάνικη μαφία), που βαρύνουν υποψίες ότι πρόσφερε ένα νεογέννητο σε έναν από τους άνδρες του, έγραψε την Κυριακή η περιφερειακή εφημερίδα Il Mattino.
Τον συγκεκριμένο συμμορίτη βαρύνουν υποψίες ότι έδωσε 10.000 ευρώ σε ένα από τα μέλη της συμμορίας για να αγοράσει το νεογέννητο που έφερε στη ζωή μητέρα από την ανατολική Ευρώπη, κατά το δημοσίευμα. Αντιμετωπίζει έρευνα για πλαστογραφία και ψευδείς ληξιαρχικές καταχωρίσεις για μαφιόζικους σκοπούς.
Κατά το παραπεμπτικό βούλευμα του δικαστή που ανέλαβε να διενεργήσει την έρευνα για την υπόθεση, το οποίο περιήλθε στην κατοχή της εφημερίδας, ο επικεφαλής της συμμορίας ήθελε με αυτόν τον τρόπο να «επιδείξει τη δύναμη της συμμορίας του στην περιοχή του», ότι δηλαδή είναι τόση που του επιτρέπει να αγοράσει «έναν γιο για έναν από τους άνδρες του».
Η ιταλική δικαιοσύνη θέλει να εξακριβώσει αν πίσω από την υπόθεση βρίσκεται παράνομη εμπορία βρεφών ευρείας κλίμακας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δύο από τα παιδιά μου χάθηκαν. Ένας από τους τρεις γιους μου είναι ζωντανός» - 8 νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Συνεχίζονται οι έρευνες για το κίνητρο
Οι καταρρακτώδεις βροχές των μουσώνων προκάλεσαν ορμητικούς χειμάρρους λάσπης
Οκτώ νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Εδώ έχουμε «ευαίσθητους» που στην ουσία ζητούν να μη σατιρίζονται οι δυτικοί που οικειοποιούνται ξένες κουλτούρες. Αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο από ανοησία που το κάνουν.
Στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drones τυπογραφεία, βιβλιοπωλεία και μνημεία πολιτισμού
Οξεία αντιπαράθεση για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να μετονομάσει τη λίμνη
Περίπου 5.000 Αμερικανοί ναύτες αναμένεται να αποβιβαστούν για ξεκούραση
Η πτήση που την οδήγησε σε αλλεπάλληλες ιατρικές επισκέψεις και τελικά σε θεραπείες
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Το πλοίο έγειρε πολύ γρήγορα αντί να βυθιστεί αργά»
Το σχολείο θάφτηκε κάτω από τη λάσπη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σαν σήμερα, 31 Αυγούστου, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετων
Με 52,8% οι Ισλανδοί απέρριψαν την επανέναρξη των ενταξιακών συνομιλιών
Ξεκίνησαν οι ταφές των θυμάτων
Το χρονικό της τραγωδίας - Συνελήφθη ο καπετάνιος
Οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων στις λάσπες εκμηδενίζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.