- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Stealth κατά των φαν των UFO στην «Περιοχή 51»;
Συγνώμη ζητά η στρατιωτική μονάδα για το ψευδές και απειλητικό tweet
Βομβαρδιστικά stealth εναντίον όσων πλησιάζουν στην «Περιοχή 51»; Μια στρατιωτική μονάδα ζητά συγγνώμη για ένα tweet της.
Μια αμερικανική στρατιωτική μονάδα ζήτησε χθες συγνώμη και διέγραψε ένα tweet στο οποίο εμφανιζόταν η απειλή ανάπτυξης ενός μαχητικού αεροσκάφους stealth ενάντια σε κάθε νέο που θα επιχειρήσει να εισβάλει στην «Περιοχή 51», την απόρρητη στρατιωτική βάση στην Νεβάντα, όπου, σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους, η κυβέρνηση κρύβει τους εξωγήινους.
Το tweet, που αναρτήθηκε την Παρασκευή στο λογαριασμό της υπηρεσίας διανομής οπτικών πληροφοριών του αμερικανικού στρατού (DVIDS), στόχευε τους λάτρεις των UFO και όσων συγκεντρώθηκαν στην ύπαιθρο της Νεβάδας την περασμένη εβδομάδα, κοντά στη μυστική στρατιωτική εγκατάσταση που είναι γνωστή με την ονομασία «Περιοχή 51». Η συγκέντρωση έγινε έπειτα από ένα κάλεσμα στο Facebook για μαζική εισβολή στην αμερικανική στρατιωτική βάση, όπου εδώ και χρόνια φημολογείται ότι φυλάσσονται κρατικά μυστικά που αφορούν τους εξωγήινους και διαστημόπλοια.
«Το τελευταίο πράγμα που θα δουν οι Millennials αν αποπειραθούν να εισβάλουν σήμερα στην Περιοχή 51», έγραφε η ανάρτηση, που συνοδευόταν με μια φωτογραφία στρατιωτικών ανδρών και γυναικών που στέκονταν ένστολοι σε στάση προσοχής μπροστά από ένα βομβαρδιστικό B-2 stealth.
Χθες Σάββατο, η DVIDS δήλωσε στο twitter ότι ένας εργαζόμενος της ομάδας που διαχειρίζεται τον λογαριασμό της υπηρεσίας, ανήρτησε ένα tweet το οποίο «ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ δεν συντάσσεται με τη θέση του υπουργείου Άμυνας. Είναι ανάρμοστο και ζητάμε συγγνώμη για αυτό το λάθος».
Οι όποιοι φόβοι για μια σοβαρή απόπειρα εισβολής στην «Περιοχή 51» αποδείχθηκαν αβάσιμοι, καθώς μόλις 150 άνθρωποι, κάποιοι φορώντας αμφιέσεις εξωγήινων, ανταποκρίθηκαν τελικά στο κάλεσμα, τη νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή, σε μια συγκέντρωση περισσότερο εορταστική παρά επιθετική.
Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν απολογηθεί και στο παρελθόν για αναρτήσεις τους σε επίσημους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με περιεχόμενο που κάποιοι έχουν επικρίνει ως απειλητικό ή ανάλγητο.
Στις 31 Δεκεμβρίου η Στρατηγική Διοίκηση των ΗΠΑ, που επιβλέπει το πυρηνικό οπλοστάσιο της χώρας, ζήτησε συγγνώμη για ένα tweet της στο οποίο ανέφερε ότι ήταν έτοιμη, αν χρειαστεί, να ρίξει κάτι «πολύ, πολύ μεγαλύτερο» από την κρυστάλλινη μπάλα πέφτει στον άξονα ενός στύλου συμβολίζοντας την αλλαγή έτους, στους ετήσιους πρωτοχρονιάτικους εορτασμούς στην Τάιμς Σκουέρ της Νέας Υόρκης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αναφορά στις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη
Απομάκρυνση των κατοίκων από αρκετά χωριά για λόγους ασφαλείας
Η αμερικανική πλευρά αποδίδει τις επιθέσεις στην παραβίαση μνημονίου συνεννόησης από την Τεχεράνη
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρήκε την όλη κατάσταση «ειλικρινά, ντροπιαστική»
Η αντιπαράθεση αναδεικνύει και τις διαφορετικές στρατηγικές προσεγγίσεις για τη συνέχιση του πολέμου
Η ποιότητα του αέρα σε μεγάλες περιοχές της Βόρειας Αμερικής θεωρείται «επικίνδυνη»
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από συνωστισμό πέρυσι
Σε «ρινγκ» μετατράπηκε ένα κατάστημα «In-N-Out Burger»
Η κίνηση του Αμερικανού προέδρου οξύνει τη σύγκρουση με τη Δικαιοσύνη
Πολλοί φοιτητές κάνουν κατάχρηση της διαμονής τους στις ΗΠΑ, μένοντας στη χώρα για επιπλέον χρόνια
Σε κλοιό πολέμου η Μέση Ανατολή μετά από έξι ημέρες συγκρούσεων
Ποτάμια της χώρας έχουν ιστορικά χαμηλά επίπεδα νερού και δεν έχει βρέξει σχεδόν καθόλου τις τελευταίες εβδομάδες
Η μόδα αποτελούσε μία από τις μεγάλες της αγάπες
Ο πρωθυπουργός έχει επανειλημμένα υπερασπιστεί τη σύζυγό του
Η σύζυγος και η κόρη του βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα
Η σχετική νομοθεσία προβλέπει ποινή φυλάκισης από έξι μήνες έως ένα έτος
Δύο μοτοσυκλέτες, ένα ΙΧ κι ένα τροχόσπιτο ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο τροχαίο
Το χρονικό της υπόθεσης
Η υποχώρηση του ενδιαφέροντος και οι αποτυχημένες προσπάθειες επίλυσης
Στο στόχαστρο οι αμερικανικές βάσεις σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.