Κοσμος

Ζήσε σαν Λόρδος και Λαίδη στο Airbnb του Downton Abbey

Για ένα βράδυ ο Πύργος ανοίγει και η κράτηση κοστίζει, συμβολικά, 150 λίρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πύργος του Ντάουντον
Πύργος του Ντάουντον

Ο διάσημος Πύργος του Ντάουτον ανοίγει τις πόρτες του και τα δεκάδες δωμάτια σε δύο ένθερμους φίλους της σειράς για ένα βράδυ.

Από τηλεοπτική σειρά, έγινε ταινία και από ταινία Airbnb. Ο διάσημος Πύργος του Ντάουτον ανοίγει τις πόρτες του και τα δεκάδες δωμάτια σε δύο ένθερμους φίλους της σειράς για ένα βράδυ.

Η κράτηση κοστίζει, συμβολικά, 150 λίρες.

Ο κόμης και η κόμισσα Καρνάρβον, ιδιοκτήτες του κάστρου Χαϊκλέρ, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της σειράς και της ταινίας, ανήρτησαν αγγελία στο Airbnb όπου αναφέρουν πως θα υποδεχτούν δύο προσκεκλημένους για μία διανυκτέρευση, στις 26 Νοεμβρίου.

Κατά την παραμονή τους οι δύο καλεσμένοι θα απολαύσουν ποτά στο κεντρικό σαλόνι, παραδοσιακό δείπνο με το αριστοκρατικό ζεύγος όπου θα απολαύσουν τις υπηρεσίες μπάτλερ και καφέ στην βιβλιοθήκη.

Θα διανυκτερεύσουν σε ένα από τα εμβληματικά υπνοδωμάτια με εξαιρετική θέα. Το επόμενο πρωί θα έχουν πρωινό. Πριν την αναχώρησή τους οι φιλοξενούμενοι θα λάβουν αναμνηστικό από τον κόμη και την κόμισσα.

Η υποβολή αιτήσεων θα αρχίσει την 1η Οκτωβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι χρήστες του Airbnb, να έχουν λάβει θετικές κριτικές και να είναι «παθιασμένοι με το Ντάουντον Άμπεϊ», όπως αναφέρεται στην αγγελία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ