Κοσμος

Εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα που εξαφανίστηκε πριν από 22 χρόνια χάρη στο Google Earth

Aπίστευτο περιστατικό στη Φλόριντα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
missing-man-florida-google-earth-exlarge-169.jpg

Τα ίχνη άνδρα που εξαφανίστηκε το 1997 βρέθηκαν χάρη στο Google Earth

Σύμφωνα με την Florida Sun Sentinel, ένας πολίτης, παρατηρούσε δορυφορικές εικόνες της γειτονιάς του στο πρόγραμμα χαρτογράφησης, και εντόπισε ένα βυθισμένο όχημα σε μια λίμνη κοντά στο σπίτι του. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένας εξαφανισμένος επί 22 χρόνια άνδρας, ονόματι Γουίλιαμ Ερλ Μολντ, σκελετικά κατάλοιπα του οποίου βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος. Αν και το αυτοκίνητο δεν ήταν ορατό από το επίπεδο του εδάφους αλλά ήταν εμφανές από το διάστημα.

"Το εξωτερικό του οχήματος ήταν πολύ ασβεστοποιημένο και ήταν προφανές ότι ήταν στο νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα" δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Παλμ Μπιτς.

Τα ίχνη του 40χρονου τότε, Μολντ χάθηκαν στις 7 Νοεμβρίου 1997. Προηγουμένως είχε τηλεφωνήσει στην κοπέλα του και της είπε ότι έφευγε από το κλαμπ και σύντομα θα ήταν σπίτι. Είχε φύγει μόνος του από το κλαμπ εκείνη τη νύχτα και "δεν ήταν συχνός θαμώνας και πότης αλλά είχε πιει αρκετά ποτά στο μπαρ", σύμφωνα με το Εθνικό Σύστημα Εξαφανισμένων και Μη Αναγνωρισμένων Ατόμων. Σύμφωνα με το Charley Project, το όχημά του ήταν "εμφανές" σε φωτογραφία του Google Earth της περιοχής από το 2007.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ