- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Νεκρή 17χρονη Ισραηλινή - Βόμβα έσκασε δίπλα σε πηγή νερού
Σοβαρά τραυματίες δύο άνδρες από την επίθεση Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη
Μια 17χρονη Ισραηλινή σκοτώθηκε και δύο άνδρες τραυματίστηκαν σε βομβιστική επίθεση κοντά σε οικισμό της Δυτικής Όχθης.
Ένας Ισραηλινός σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν από παλαιστινιακή επίθεση κοντά σε έναν οικισμό στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη σήμερα, όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι των υγειονομικών αρχών του Ισραήλ.
Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε πως ένας Ισραηλινός πατέρας και τα δύο παιδιά του δέχθηκαν επίθεση από Παλαιστινίους με έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ επισκέπτονταν μια πηγή κοντά στον οικισμό Ντόλεβ σήμερα το πρωί.
Η υπηρεσία ασθενοφόρων του Ισραήλ, Magen David Adom (MDA), επιβεβαίωσε αργότερα πως μία από τους τρεις Ισραηλινούς, ένα 17χρονο κορίτσι, υπέκυψε στα τραύματά της επιτόπου.
Εκπρόσωπος της MDA δήλωσε πως ένας 46χρονος και ένας 21χρονος διακομίστηκαν με στρατιωτικό ελικόπτερο σε νοσοκομείο στην Ιερουσαλήμ αφού έλαβαν ιατρική φροντίδα από παραϊατρικό προσωπικό επί τόπου. Η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται «σοβαρή». Ο στρατός δήλωσε ότι η υπόθεση τυγχάνει χειρισμού ως τρομοκρατική επίθεση.
Η λοφώδης κεντρική περιοχή της Δυτικής Όχθης γύρω από τον Ντόλεβ με τους ελαιώνες και τους οπωρώνες της είναι δημοφιλής στους πεζοπόρους.
Στην περιοχή είχαν ξεσπάσει πέρυσι συγκρούσεις ανάμεσα σε Παλαιστίνιους και Ισραηλινούς για την επέκταση οικισμών, καθώς Παλαιστίνιοι χωρικοί διαμαρτυρήθηκαν ότι οι έποικοι προσπαθούσαν να καταλάβουν γη και υδάτινους πόρους.
Σήμερα το πρωί ο ισραηλινός στρατός απέκλεισε γρήγορα την περιοχή γύρω από την πηγή Έιν Μπόμπιν κοντά στο παλαιστινιακό χωριό Ντέιρ Ίμπζι, ενώ στρατιώτες απέκλεισαν δρόμους και ερεύνησαν την περιοχή.
Η πηγή φυσικού νερού ονομάστηκε Ντάνι Σπρινγκ από τους Ισραηλινούς όταν ένας Ισραηλινός φοιτητής, ο Ντάνι Γκόνεν, σκοτώθηκε εκεί το 2015. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε μια οργάνωση που υποστήριξε ότι συνδέεται με την ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους - Συγκρούσεις με την αστυνομία σε Παρίσι, Μασσαλία και άλλες πόλεις
Επεισόδια και συγκρούσεις σε πολλές πόλεις
Επιμένει στον διάλογο ο Έντι Ράμα - 13 τραυματίες και 22 συλλήψεις ο απολογισμός των επεισοδίων
Σε κλίμα έντονης πόλωσης η αναμέτρηση
Ποτέ δεν υπήρξε χειρότερη εποχή να σημειώσεις σερί 52 χρόνων ελλειμματικών προϋπολογισμών
Αντιμέτωπος με τη «Φοιτητική Λίστα» ο παραιτηθέντας πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς
Σε κλοιό οικονομικής πίεσης η χώρα ως αποτέλεσμα του πολέμου
Έπειτα από ιατρική εξέταση, εγκρίθηκε η προσωρινή νοσηλεία του σε ψυχιατρικό ίδρυμα
Οι δύο υποψήφιοι διασταύρωσαν τα πυρά τους για την ακρίβεια, τη φορολογία και την οικονομική κατάσταση των Βραζιλιάνων
Αρνείται τις κατηγορίες ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ κάνοντας λόγο για «σωρό από ψέματα»
Παρών στη διαδήλωση στο Παρίσι και ο Μελανσόν
Επανήλθαν οι επικοινωνίες στην πρώτη γραμμή του μετώπου
Επικοινωνία Δένδια και Τασούλα με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Χαοτική η κατάσταση στην καρδιά της αλβανικής πρωτεύουσας
«Εγγυημένες συντάξεις» έγραφαν τα πλακάτ στα χέρια 25.000 διαδηλωτών
Με τη στήριξη των Πατριαρχείων και των Εκκλησιών Ελλάδος και Κύπρου θωρακίζεται το καθεστώς της Μονής
Δεύτερος γύρος κινητοποιήσεων κατά της κυβέρνησης - Αυξημένα μέτρα ασφαλείας
Ο Γάλλος πρόεδρος καταδικάζει την αιματηρή επίθεση με έναν νεκρό και πέντε τραυματίες
Η Ελλάδα ήταν Ιδρυτικό μέλος του Ο.Η.Ε. το 1945.
Η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου σχολίασε τη σύντομη θητεία της Κέιτι Ζακάρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.