Κοσμος

Συντετριμμένη η οικογένεια: Η Νόρα χάθηκε και πέθανε στη Μαλαισία

Η 15χρονη με μαθησιακές δυσκολίες βρέθηκε νεκρή χωρίς ρούχα κοντά στο θέρετρο που παραθέριζε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nora Quoirin
Nora Quoirin / © LBT/FAMILY HANDOUT/PA MEDIA

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της Nora Quoirin, στην οποία ανήκει η σορός που βρέθηκε κοντά σε τουριστικό θέρετρο της Μαλαισίας.

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της Nora Quoirin, στην οποία ανήκει η σορός που βρέθηκε κοντά σε τουριστικό θέρετρο της Μαλαισίας. Η 15χρονη με μαθησιακές δυσκολίες εντοπίστηκε ένα μίλι μακριά από το θέρετρο Dusun όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της. Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στις 4 Αυγούστου. «Έχουν ραγίσει οι καρδιές μας», δηλώνουν οι γονείς στο BBC που ευχαρίστησαν και τα 350 άτομα που συμμετείχαν στην έρευνα για τον εντοπισμό του παιδιού τους.

Προς το παρόν δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια θανάτου της έφηβης. Το θέρετρο της Dusun, ένα τροπικό δάσος στο Σερεμπάν, βρίσκεται σε απόσταση περίπου 70 χλμ νότια της πρωτεύουσας της Μαλαισίας Κουάλα Λουμπούρ. Ένα παράθυρο βρέθηκε ανοικτό στην κατοικία όπου διέμενε η οικογένεια.

Σύμφωνα με τις αρχές, η σορός βρέθηκε χωρίς ρούχα, έπειτα από έρευνες ημερών.
Η σορός της μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο.

Οι αρχές ξεκίνησαν ποινική έρευνα για την εξαφάνιση, σύμφωνα με τον υπαρχηγό της αστυνομίας της Μαλαισίας Μάζλαν Μάνσορ, αν και μια πρώτη έρευνα που διεξήχθη δεν κατέδειξε κανένα στοιχείο εγκληματικής συμπεριφοράς. Η οικογένεια της έφηβης πρόκρινε τις τελευταίες ημέρες το σενάριο μιας απαγωγής.

Η Γαλλοιρλανδή Νόρα ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητη από τη στιγμή που γεννήθηκε, δεν έβγαινε ποτέ μόνη της και είχε περιορισμένες δυνατότητες λεκτικής επικοινωνίας, έγινε γνωστό από την οικογένειά της την περασμένη εβδομάδα, η οποία επισήμανε ότι το παιδί είχε επισκεφθεί πολλές χώρες στην Ασία και την Ευρώπη, ποτέ, όμως, δεν είχε χαθεί ξανά. «Η Νόρα άγγιξε πολλές καρδιές ανθρώπων σε όλο τον κοσμο», καταλήγει η οικογένειά της. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ