Κοσμος

Τρόμος στην Καλιφόρνια: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τέσσερις ανθρώπους

Εκπρόσωπος της αστυνομίας υποστήριξε ότι τα κίνητρα του 33χρονου ήταν «η ληστεία, το μίσος και η ανθρωποκτονία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4 dead, 2 wounded in Southern California stabbings

Για 2 ώρες περίπου ένας 33χρονος λήστευε και μαχαίρωνε κόσμο σε δύο πόλεις στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους.

Τραγικός είναι ο απολογισμός επιθέσεων με μαχαίρι το απόγευμα της Τετάρτης στην κομητεία Όραντζ, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Όπως μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ ακόμη έξι τραυματίστηκαν, όταν ένας 33χρονος έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να χτυπά όποιον έβρισκε μπροστά του. Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του. Στην κατοχή του ο δράστης είχε και ένα όπλο. Εκπρόσωπος της αστυνομίας υποστήριξε ότι τα κίνητρα του 33χρονου ήταν «η ληστεία, το μίσος και η ανθρωποκτονία».

Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε λίγα 24ωρα μετά το μακελειό έξω από εμπορικό κέντρο του Ελ Πάσο στο Τέξας και το φονικό στο Ντέιτον του Οχάιο.

Σε κατάσταση αμοκ ο δράστης

Οι αιματηρές επιθέσεις σημειώθηκαν σε χρονικό διάστημα 2 ωρών περίπου σε δύο πόλεις της πολιτείας: το Γκάρντεν Γκροβ και τη Σάντα Άνα (βορειοανατολικά του Λος Άντζελες). Ο δράστης έκανε μεταξύ άλλων διάρρηξη σε διαμέρισμα και ληστείες σε αρτοποιείο, ασφαλιστική εταιρεία, κατάστημα αποστολής χρημάτων και πρατήριο υγρών καυσίμων. Ένα από τα θύματά του εντοπίστηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ