Κοσμος

Αναστασιάδης: Μεγάλη θλίψη για τον θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ

Συγκλονισμένος ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
natalie-christopher-ikaria1
Η 35χρονη αστροφυσικός που βρέθηκε νεκρή στην Ικαρία / Facebook

«Χάθηκε άδικα μια νέα επιστήμων και δραστήρια πολίτης», δήλωσε για την Αγγλίδα αστροφυσικό ο Νίκος Αναστασιάδης.

Τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της 35χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ, που διέμενε και εργαζόταν στην Κύπρο και έχασε τη ζωή της στην Ικαρία, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Όπως αναφέρει ο κ. Αναστασιάδης «με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την τραγική κατάληξη των ερευνών και την τύχη της Natalie Christopher. Χάθηκε άδικα μια νέα επιστήμων και δραστήρια πολίτης, που είχε μπροστά της όλη τη ζωή και πολλά να δώσει. Εκφράζω ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Συγκλονισμένος ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης

Το συγκλονισμό του εξέφρασε ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Γιώργος Σαββίδης, για τον εντοπισμό της σορού της Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία, τονίζοντας ότι θα ακολουθήσουν όλες οι νομικές διαδικασίες.

«Είναι με συγκλονισμό που μόλις τώρα ο Έλληνας υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με έχει επίσημα πληροφορήσει ότι η σορός που ανευρέθη νωρίτερα σήμερα το απόγευμα σε χαράδρα στην Ικαρία αναγνωρίστηκε ότι ανήκει δυστυχώς στην Νάταλι Κρίστοφερ», ανέφερε ο Κύπριος υπουργός σε γραπτή ανακοίνωσή του.

Πρόσθεσε ότι θα ακολουθηθούν όλες οι νομικές διαδικασίες για την ταυτοποίηση της νεκρής, σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο.

«Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια της κυπριακής πολιτείας και τα δικά μου προς την οικογένεια και τους φίλους της Νάταλι Κρίστοφερ» καταλήγει ο υπουργός.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ