- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Η αεροπορική εταιρεία British Airways ανακοίνωσε ότι διακόπτει για επτά ημέρες τις πτήσεις της από και προς το Κάιρο, για λόγους ασφαλείας.
Η αεροπορική εταιρεία British Airways ανακοίνωσε το Σάββατο ότι διακόπτει για επτά ημέρες τις πτήσεις της από και προς το Κάιρο, για λόγους ασφαλείας.
"Επανεξετάζουμε διαρκώς τους κανονισμούς μας σε ό,τι αφορά την ασφάλεια σε όλα τα αεροδρόμια σε όλον τον κόσμο και διακόψαμε τις πτήσεις με προορισμό το Κάιρο για επτά ημέρες για προληπτικούς λόγους, για να μπορέσουμε να κάνουμε μια εις βάθος αξιολόγηση" ανέφερε στην ανακοίνωσή της εταιρείας, χωρίς να διευκρινίσει τι είδους δυσκολίες αντιμετωπίζε.
Ορισμένοι επιβάτες ανήρτησαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωση ενημερωτικές επιστολές που φέρεται να έλαβαν από την British Airways και περιείχαν μια παρόμοια πληροφορία.
Το Φόρεϊν Όφις, στη σελίδα του με τις ταξιδιωτικές οδηγίες για όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν την Αίγυπτο, αναφέρει ότι υπάρχει "αυξημένος κίνδυνος τρομοκρατίας εναντίον της αεροπλοΐας" και ότι "εφαρμόζονται επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας για τις πτήσεις που αναχωρούν από την Αίγυπτο με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο".
Εξάλλου, το Λονδίνο συμβουλεύει τους Βρετανούς πολίτες να μην ταξιδεύουν αεροπορικώς στο θέρετρο Σαρμ ελ Σέιχ, στην Ερυθρά Θάλασσα, μολονότι, όπως διευκρινίζει, οι περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις γίνονται στο βόρειο Σινά και όχι στα νότια.
Περίπου 415.000 Βρετανοί πολίτες επισκέφθηκαν την Αίγυπτο το 2018.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πίεση στον Τραμπ να τελειώσει τον πόλεμο
H Ευρωπαϊκή Ένωση, η ευρωπαϊκή συνείδηση και οι ευρωβουλευτές που θέλουν να βάλουν μπουρλότο στο Ευρωκοινοβούλιο
Η AfD και η αριστερή BSW ψήφισαν από κοινού
Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη
«Είναι κρίμα που χάνουμε έναν ισχυρό εταίρο»
Στο επίκεντρο το κόστος των σπουδών και η επένδυση Κούσνερ
Ο εφιάλτης για το οικονομικό σχέδιο του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
Από τον καυγά προκλήθηκε το τραύμα στο κεφάλι του Diddy με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο
Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης
Η κόκκινη γραμμή της Αθήνας
Τι ανακοίνωσε το Βατικανό
«Η δίκη έχει πολιτικά κίνητρα και αποσκοπεί στον αποκλεισμό από την πολιτική ζωή»
Xαρακτήρισε παράνομες τις αμερικανικές κυρώσεις κατά του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Το τέλος μιας παράδοσης αιώνων;
Ο ΥΠΕΞ Ζαν-Νοέλ Μπαρό προειδοποιεί για ξένες παρεμβάσεις στις επερχόμενες εκλογές
Η ερώτηση που την έφερε σε δύσκολη θέση
Το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ενίσχυση των υπηρεσιών υποστήριξης θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης
Ο 19χρονος «αρχικυνηγός ποντικιών» της βρετανικής πρωθυπουργικής κατοικίας υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης κύστης
Σοκαριστικές καταγγελίες στη δίκη του κωμικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.