- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Την Τετάρτη παραιτείται από υπουργός
Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της ψηφοφορίας στο Ευρωκοινοβούλιο
Παραιτείται την Τετάρτη από υπουργός Άμυνας η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της ψηφοφορίας στο Ευρωκοινοβούλιο
Την πρόθεσή της να παραιτηθεί την Τετάρτη από το υπουργείο 'Αμυνας, ανεξαρτήτως της έκβασης της ψηφοφορίας για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με ανάρτησή της στο Twitter.
«Θέλω αύριο να κερδίσω την εμπιστοσύνη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, την Τετάρτη θα παραιτηθώ από το αξίωμα της υπουργού 'Αμυνας προκειμένου να βάλω όλες μου τις δυνάμεις στην υπηρεσία της Ευρώπης. Αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη για τα χρόνια με τις Ένοπλες Δυνάμεις», αναφέρει στην ανάρτησή της η κυρία φον ντερ Λάιεν, η οποία ηγείται του γερμανικού υπουργείου 'Αμυνας από το 2013 και έχει προταθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Για την εκλογή της, θα πρέπει αύριο να συγκεντρώσει τις ψήφους 374 από τα 751 μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν για την αντισημιτική επίθεση
Φέρεται να εθεάθη μαζί με τον επιχειρηματία Μπλέικ Γουίν
Kατέγραφαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και εισέπνεαν νιτρώδες οξείδιο, γνωστό και ως «αέριο γέλιου»
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Οι αρχές σφράγισαν το κατάστημα για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων που προωθούσε «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές»
Η χώρα ψηφίζει στον πρώτο γύρο εν μέσω του χειρότερου κύματος βίας από το 2016
Ο Αμερικανός πρόεδρος σκληραίνει τη στάση του για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
Τέσσερις τραυματίες
Aφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν άσεμνο υλικό με ανηλίκους
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο πρόεδρος πλησιάζει τα 80 χρόνια
Aρκετοί επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα
Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Pulse of Gaia»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.