- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πέθανε το μωρό που το άρπαξαν από τη μήτρα της μάνας του
Δολοφόνησαν την έγκυο μητέρα του για να της αρπάξουν το παιδί που κυοφορούσε
Δίχως τέλος η τραγωδία στο Σικάγο. Πέθανε το μωρό που το άρπαξαν από τη μήτρα της μάνας του, αφού πρώτα τη δολοφόνησαν
Το μωράκι που είχαν αφαιρέσει βίαια από τη μήτρα της μητέρας του, την οποία είχαν δολοφονήσει δύο γυναίκες, απεβίωσε σήμερα, Παρασκευή, σχεδόν δύο μήνες μετά το ειδεχθές έγκλημα, που προκάλεσε σοκ στο Σικάγο, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας του νεογέννητου.
«Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε για τον θάνατο του βρέφους Γιοβάνι Τζαντιέλ Λόπεζ» που κατέληξε «από σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα», έγραψε η Τζούλι Κοντρέρας στο Facebook.
Σύμφωνα με τις αρχές, η Μαρλέν Οτσόα Λόπεζ, 19 ετών, δολοφονήθηκε στις 23 Απριλίου, αφού έκλεισε ραντεβού με μια γυναίκα που θα της έδινε δωρεάν βρεφικά ρουχαλάκια. Οι δύο γυναίκες της απέσπασαν κατόπιν το αγέννητο μωρό της.
Το πτώμα της Μαρλέν βρέθηκε τρεις εβδομάδες μετά τη δολοφονία. Τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων μια μητέρα με την κόρη της, κατηγορούνται από τις αστυνομικές αρχές του Σικάγο για την υπόθεση αυτή. Στην Κλαρίσα Φιγκουερόα, 46 ετών και την κόρη της Ντεζιρέ, 24 ετών, έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία. Ο Πιοτρ Μπόμπακ, 40 ετών, ο σύντροφος της Κλαρίσα, κατηγορείται για απόκρυψη εγκλήματος.
Μετά τον θάνατο του μωρού, που από την αρχή νοσηλευόταν εγκεφαλικά νεκρό, αναμένεται ότι θα τους ασκηθεί δίωξη και για δεύτερη δολοφονία, όπως ανέφερε ο Άντονι Γκουλιέλμι, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σικάγο.
Σύμφωνα με τις Αρχές, η Κλαρίσα Φιγκουερόα σχεδίαζε επί μήνες να αποκτήσει ένα μωρό και να το αναθρέψει σαν δικό της, μετά τον θάνατο του ενήλικου γιου της. Την ημέρα της δολοφονίας η 46χρονη κάλεσε την υπηρεσία άμεσης βοήθειας υποστηρίζοντας ότι είχε μόλις γεννήσει ένα μωρό το οποίο δεν ανέπνεε. Το νεογέννητο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση και οι ελπίδες ότι θα επιβίωνε ήταν ελάχιστες. Από τις εξετάσεις DNA αποδείχθηκε ότι η μητέρα του ήταν η Μαρλέν Οτσόα Λόπεζ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Xρησιμοποίησε πέντε πιστόλια που ανήκαν στον πατέρα του
Αυτό το φαινόμενο, που ήταν ακόμη σχεδόν άγνωστο το 2024, διογκώθηκε το 2025
Δηλώνει ότι καμία εκεχειρία δεν πρέπει να επιτρέπει ελεύθερη κίνηση στο Ισραήλ
Ο Αμερικανός πρόεδρος βλέπει πρόοδο, αλλά προειδοποιεί για κλιμάκωση αν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις
Η επίθεση ερευνάται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία
Η υπόθεση αφορά το σχέδιο κατεδάφισης της ιστορικής Ανατολικής Πτέρυγας
«Είμαστε κράτος υπό πολιορκία», δήλωσε ο Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ
Η μεσίτρια δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 1991, ενώ είχε πάει να δείξει ένα διαμέρισμα σε υποψήφιους πελάτες
Στον έλεγχο της νέας κυβέρνησης πέρασαν όλες οι βάσεις
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε ενώ κοιμόταν
Στο επίκεντρο βρίσκεται η εξαφάνιση του απόστρατου υποπτεράρχου Γουίλιαμ Νιλ ΜακΚάσλαντ
Ραγδαίες εξελίξεις μετά το τηλεφώνημα του Αμερικανού προέδρου στον Αούν
Το βίντεο, που ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια προβολές
Ο 51χρονος Ερίκ Ρομπίκ πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από δύο αγνώστους
Διαψεύδει η Βηρυτός επικοινωνία με Ισραήλ – Τι ειπώθηκε στη συνομιλία με Ρούμπιο
Reuters: Ιράν και ΗΠΑ έχουν σημειώσει «ορισμένη πρόοδο», αλλά παραμένουν διαφωνίες για τα πυρηνικά
Δήλωσαν ως προορισμό το Ιράκ αλλά ανέμεναν εντολές στον Περσικό Κόλπο
Δραματικές οι στιγμές μέσα στο σχολείο - Παιδιά κρυβόντουσαν όπου μπορούσαν για να σωθούν
Τι δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας - Η ποπ σταρ αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.