- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ξεκίνησε η πρώτη ψηφοφορία για διάδοχο της Τερέζας Μέι
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να λάβουν τουλάχιστον 17 ψήφους για να συνεχίσουν στον δεύτερο γύρο
Ξεκίνησε η διαδικασία της πρώτης ψηφοφορίας των βουλευτών του Συντηρητικού κόμματος για διάδοχο της Τερέζας Μέι
Ξεκίνησε η διαδικασία της πρώτης ψηφοφορίας των βουλευτών του Συντηρητικού κόμματος, που καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στους δέκα υποψήφιους για την ηγεσία του κόμματος. Δικαίωμα ψήφου έχει το σύνολο των βουλευτών (313) και τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις 13.00.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να λάβουν τουλάχιστον 17 ψήφους για να συνεχίσουν στον δεύτερο γύρο των ψηφοφοριών, που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Ιουνίου. Οι υποψήφιοι που δεν θα συγκεντρώσουν τις 17 ψήφους θα αποκλειστούν, αλλά ακόμη και αν όλοι περάσουν το όριο, αυτός με τον μικρότερο αριθμό ψήφων θα πρέπει και πάλι να εγκαταλείψει τον αγώνα.
Η τρίτη ψηφοφορία έχει οριστεί για τις 19 Ιουνίου, ενώ προβλέπεται τέταρτη και πέμπτη ψηφοφορία στις 20 Ιουνίου, εάν κριθεί απαραίτητο.
Σε σημερινή μέτρηση της ιστοσελίδας ConservativeHome, που διεξάγει τακτικά έρευνες για τις τάσεις ανάμεσα στα μέλη του κόμματος σχετικά με τον ποιον επιθυμούν για επόμενο νέο ηγέτη τους, υπήρξε μία έκπληξη. Αν και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον εξακολουθεί να βρίσκεται κατά πολύ μπροστά στις προτιμήσεις τους (54%), τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης Ρόρι Στιούαρτ (αλλά με διαφορά περίπου 40 μονάδων από τον πρώτο), που μέχρι τώρα βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις. Ακολουθούν ο πρώην υπουργός για το Brexit Ντομινίκ Ραμπ, ο υπουργός Περιβάλλοντος Μάικλ Γκοβ (ερχόταν δεύτερος στις τελευταίες μετρήσεις), ο υπουργός Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ και ο υπουργός Εσωτερικών Σάζιντ Τζάβιντ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σέινμπαουμ συνέστησε ψυχραιμία στους κατοίκους
Η υπόθεση αφορά την έκρηξη που σημειώθηκε στις 30 Ιουνίου σε πολυκατοικία
Το υπουργείο Άμυνας των Φιλιππίνων χαρακτήρισε το βίντεο ως «περιφρονητική προπαγάνδα»
Ο υγειονομικός συναγερμός ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου
Ποιες είναι οι επιλογές του προέδρου των ΗΠΑ
Προειδοποίηση για τσουνάμι – Πιθανότητα να πληγούν παράκτιες περιοχές
Η ανακοίνωση της κεντρικής στρατιωτικής διοίκησης των ΗΠΑ
«Θα προσπαθήσουμε ξανά την επόμενη εβδομάδα», λέει ο Έλον Μασκ
Η ανάρτησή της συγκέντρωσε εκατοντάδες μηνύματα στήριξης από φίλους και συναδέλφους
Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε Ελ Σλαβαδόρ και Γουατεμάλα
Κυβερνητικός ανασχηματισμός από τον Ζελένσκι εν μέσω πολέμου
«Να έχετε εμπιστοσύνη στον γαλλικό λαό», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας
Ο συλληφθέντας έχει ομολογήσει το αδίκημα - Σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα
Η ορμητική ροή του νερού προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην περιοχή
Ως γνωστόν οι δημοσιεύσεις του έχουν επανειλημμένα επηρεάσει τις χρηματοπιστωτικές αγορές
«Μειώστε την κατανάλωση ρεύματος»
Στο οκτάγωνο βρέθηκαν ο «Αετός» και ο «Ταυρομάχος», δύο ρομπότ T800 της κινεζικής EngineAI
Ο Ίλια Ρεμέσλο συνελήφθη ως ύποπτος για διάδοση ψευδών πληροφοριών σχετικά με τον στρατό
Υποστήριξε ότι η χώρα ακολούθησε «λανθασμένη πορεία» από τη δεκαετία του 1980
Η χώρα μας συμπεριλαμβάνεται στα 13 κράτη-μέλη που πέτυχαν βελτίωση σε όλες τις συστάσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.