Κοσμος

ΔΕΝ ανάγκασαν γυναίκα να καταπιεί τη φόλα που έδωσε στα αδέσποτα!

Η ψευδής είδηση κυκλοφόρησε από ανάρτηση στις 3 Ιουνίου 2019, στην ομάδα «Σχετικά με τα σκυλιά» στο ρωσικό κοινωνικό δίκτυο vk, που είναι κάτι σαν το Facebook

360811-747246.jpg
Ellinika Hoaxes
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19060711-696x436.jpg

Γιατί δεν ισχύει ότι: «Στην Αγία Πετρούπολη ανάγκασαν 26χρονη γυναίκα με όνομα Αναστασία (Анастасия) να καταπιεί τη φόλα που προορίζονταν για τα αδέσποτα»

Δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι: «Στην Αγία Πετρούπολη ανάγκασαν 26χρονη γυναίκα με όνομα Αναστασία (Анастасия) να καταπιεί τη φόλα που προορίζονταν για τα αδέσποτα». Η είδηση όμως δεν είναι αληθής.

ΨΕΥΔΕΣ

Το είδαμε στα: koitamagazine.grnewspolis.grprotinewskorinthias.gr και offside24.gr

Το ψευδές δημοσίευμα αναφέρει ότι:

«Ανάγκασαν γυναίκα να καταπιεί τη φόλα που έδωσε στα αδέσποτα!

Η 26 χρονη Αναστασία επί 1 εβδομάδα έριχνε δηλητηριασμένο κρέας στην… πόλη για να εξοντώσει τα αδέσποτα.

Πέθαναν πολλά αδέσποτα ζώα και δεσποζομενα σκυλιά. Την εντόπισε ένας άντρας που δηλητηριάστηκε το σκυλί του και της έβαλε με το ζόρι την φόλα στο στόμα. Η γυναίκα επέζησε αλλά βρίσκεται στο νοσοκομείο. Δεν θα υποβάλει μήνυση κατά του άντρα, γιατί εκεί για κακοποίηση ζώου τους βάζουν με όνομα και φώτο σε όλα τα φιλοζωικά σάιτ.

ΣΤΗΝ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗ (ΡΩΣΊΑ) ΑΝΆΓΚΑΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΊ ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΠΟΥ ΈΡΙΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΈΣΠΟΤΑ!!!»

Η παραπάνω ψευδής είδηση κυκλοφόρησε από ανάρτηση στις 3 Ιουνίου 2019, στην ομάδα «Σχετικά με τα σκυλιά (О собаках.ХРАНИТЕЛИ ВЕРНОСТИ)» στο ρωσικό κοινωνικό δίκτυο vk, που είναι κάτι σαν το facebook. Η πηγή της ανάρτησης είναι μια δημοσίευση στο zen.yandex.ru αλλά έχει ήδη διαγραφεί.

19060708-1024x775.jpg

Όμως η κοπέλα δεν ονομάζεται Αναστασία (Анастасия), αλλά Λιούντα (люда милая) και είναι φωτογράφος στην Αγία Πετρούπολη. Την φωτογραφία της την έχουν κλέψει από το προφίλ της στη topdb.ru.

Διαβάστε τη συνέχεια στα Ellinika Hoaxes.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ