Κοσμος

Εστιατόριο σέρβιρε κατά λάθος κρασί…5.200 ευρώ

«Ελπίζουμε να το απολαύσατε», σχολίασε ιδιοκτήτης του καταστήματος στο Μάντσεστερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
wine-786933_1920.jpg

«Τυχερός» πελάτης πλήρωσε 300 ευρώ για ένα μπουκάλι κρασί, αλλά αυτό που τελικά είπε κόστιζε σχεδόν... 5.200 ευρώ.

Κατά λάθος μια παρέα στο Μάντσεστερ βρέθηκε να πίνει κρασί αξίας περίπου 5.200 ευρώ χωρίς να έχει ιδέα ότι κατανάλωνε… χρυσάφι.

Το λάθος έγινε σε ένα από τα καταστήματα, αυτό του Μάντσεστερ, της γνωστής αλυσίδας εστιατορίων Hawksmoor, η οποία έχει συνολικά εννέα παραρτήματα στη Βρετανία. 

Σύμφωνα με το tweet που έκανε ο διευθυντής του εστιατορίου, φαίνεται πως ένας πελάτης και η παρέα του παρήγγειλαν ένα μπουκάλι κρασί αξίας 300 ευρώ στο μπαρ του εστιατορίου, όμως ο/η σερβιτόρος/α, το όνομα του οποίου παραμένει άγνωστο, σέρβιρε το λάθος κρασί.

Το συγκεκριμένο κρασί κόστιζε πολύ παραπάνω και συγκεκριμένα 5.200 ευρώ.

«Στον πελάτη που κατά λάθος δόθηκε ένα μπουκάλι Chateau le Pin Pomerol 2001, που κοστίζει 4.500 λίρες στο μενού μας, χθες το βράδυ, ελπίζουμε να απολαύσατε την ώρα σας», γράφει ο υπεύθυνος του εστιατορίου στο Μάνστεστερ, στο Twitter. Στη συνέχεια καθησύχασε τον σερβιτόρο που έκανε το λάθος. «Ψηλά το κεφάλι. Λάθη συμβαίνουν και σε αγαπάμε σε κάθε περίπτωση».

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του εστιατορίου που μίλησε στο CNBC, ήταν μια βραδιά με πολύ κόσμο και επιβεβαίωσε πως το κρασί που είχε παραγγείλει ο πελάτης ήταν ένα Chateau Pichon Longueville Comtesse de Lalande 2001.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ