Κοσμος

Άλλος άνθρωπος: Το πιο χοντρό παιδί του κόσμου αδυνάτισε (video)

Έχασε 95 κιλά και άλλαξε η ζωή του - Πώς τα κατάφερε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το πιο χοντρό παιδί του κόσμου αδυνάτισε
Το πιο χοντρό παιδί του κόσμου αδυνάτισε/©Twitter

Τα παραπανίσια κιλά τον έκαναν πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο. Η φήμη που απέκτησε, όμως, δεν έβαλε στην άκρη τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε λόγω της παχυσαρκίας. Στην ηλικία των 10 ετών ο Άρια Περμάνα ζύγισε 192 κιλά. Τρία χρόνια μετά η ζυγαριά δείχνει 97 κιλά, με αποτέλεσμα ο 13χρονος να βλέπει πλέον τη ζωή με άλλο μάτι.

«Τώρα είμαι χαρούμενος. Μπορώ να περπατώ και να παίζω. Μπορώ να περπατήσω 5 χλμ. με τους φίλους μου και κάθε απόγευμα παίζω ποδόσφαιρο μαζί τους» αναφέρει ο νεαρός που ζει στην Ινδονησία.

O Άρια Περμάνα όταν ήταν 192 κιλά...

Και προσθέτει: «Η αγαπημένη μου ομάδα είναι η Λίβερπουλ και ο αγαπημένος μου παίκτης ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Θέλω να παίξω σαν αυτόν».

O Άρια Περμάνα ζυγίζει πλέον 97 κιλά...

Για να χάσει τα κιλά αυτά, ο Άρια Περμάνα χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση και να ακολουθήσει αυστηρή δίαιτα.

«Του δίναμε το φαγητό που είχαν συστήσει οι γιατροί. Δεν του δίναμε απαγορευμένα τρόφιμα, δεν του επιτρεπόταν να τρώει γλυκά. Η ζάχαρη ήταν πάντα εκτός» τονίζει ο πατέρας του για το αυστηρό διαιτολόγιο που ακολούθησε ο γιος του.

Όπως φαίνεται στο video, η θεαματική απώλεια των κιλών άφησε το στίγμα της στο δέρμα του 13χρονου, ο οποίος ελπίζει πλέον να υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος αυτού.

World’s Heaviest Kid Loses 220lbs | TRULY

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ