Κοσμος

Γερμανίδα ψάχνει τον Ρουμάνο οδηγό που την έσωσε

Η ανάρτησή της έχει γίνει viral στη Ρουμανία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
germany-romanian
Η γυναίκα τονίζει ότι ένας οδηγός φορτηγού σταμάτησε για να τους βοηθήσει / Facebook

Τον Ρουμάνο «φύλακα άγγελο» της- όπως τον χαρακτηρίζει σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης- επιχειρεί να εντοπίσει μία γυναίκα από τη Γερμανία.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, την οποία αναδημοσιεύουν μέσα ενημέρωσης της Ρουμανίας, η γυναίκα από τη Γερμανία γράφει ότι το περασμένο Σάββατο ο Ρουμάνος οδηγός φορτηγού, της έσωσε τη ζωή, όταν το αυτοκίνητό της, άρχισε να βγάζει πυκνό καπνό από τη μηχανή, ενώ ήταν εν κινήσει.

Στην ανάρτησή της, η γυναίκα τονίζει ότι ένας οδηγός φορτηγού σταμάτησε για να τους βοηθήσει. Μάλιστα, το αυτοκίνητο ήταν συνδεδεμένο και με ένα ρυμουλκό, με το οποίο μεταφέρονταν δύο άλογα.

Ο οδηγός του φορτηγού κατάφερε να αποσυνδέσει άμεσα το ρυμουλκό και να απομακρύνει τόσο τους επιβάτες του αυτοκινήτου, όσο και τα ζώα, σε ασφαλή απόσταση και κάλεσε σε βοήθεια.

Η Γερμανίδα προσπαθεί να βρει τον οδηγό για να τον ευχαριστήσει προσωπικά και γι' αυτόν τον λόγο στράφηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για βοήθεια. «Ψάχνω τον άγγελο φύλακα μας, ο οποίος σήμερα σίγουρα έσωσε τα άλογά μας και πιθανώς και τη ζωή μας!», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ