Κοσμος

Το γράμμα 10χρονου στο αφεντικό της Qantas έγινε viral

«Θέλω να φτιάξω τη δική μου αεροπορική. Θα με βοηθήσετε; Σας παρακαλώ μιλάω σοβαρά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
qantas.jpg
Γράμμα στην Qantas / © Twitter

«Ονειρεύομαι να αποκτήσω τη δική μου αεροπορική εταιρεία, αλλά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Θα με βοηθήσετε;» Με αυτή την πρόταση αρχίζει το γράμμα που έγραψε ένα αγόρι δέκα ετών στον διευθύνοντα σύμβουλο του αερομεταφορέα Qantas της Αυστραλίας και έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο.

Ο μικρός Άλεξ Ζακό από την Αυστραλία απευθύνεται στον Άλαν Τζόις της Qantas και γράφει: «Σας παρακαλώ να με πάρετε στα σοβαρά». Η επιστολή έγινε viral και ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας αποφάσισε να συναντήσει από κοντά τον μικρό επιχειρηματία για να συγκρίνουν «σημειώσεις».

Ο Άλεξ διαβεβαιώνει τον Τζόις ότι έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει πάνω σε κάποια σημεία του φιλόδοξου πλάνου του όπως «τι τύπους αεροσκαφών θα χρειαστεί, τον αριθμό των πτήσεων και την υπηρεσία catering». Αλλά όπως λέει χαρακτηριστικά το παιδί στο γράμμα κάποια στιγμή κόλλησε και δεν ξέρει πώς να προχωρήσει. «Όπως έχουν τα πράγματα μπορώ να δουλέψω περισσότερο τις ημέρες που δεν έχω σχολείο. Έχετε κάποιες ιδέες να μου προτείνετε;»  

Ο CEO της Qantas λέει χαριτολογώντας ότι κανονικά δεν δίνει συμβουλές σε ανταγωνιστές. Αλλά είναι πρόθυμος να κάνει μια εξαίρεση γιατί «κι αυτός ήταν κάποτε ένα μικρό αγόρι με μεγάλη περιέργεια για τις αεροπορικές πτήσεις και τις δυνατότητές τους».

Ο Άλεξ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό 2GB και είπε ότι είναι πανευτυχής που πήρε απάντηση και ότι ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY