- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Η Amy Locane, η όμορφη ξανθιά γκαρσόνα από την πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς των 90s του «Melrose Place» καταδικάστηκε την Παρασκευή με επιπλέον 5 χρόνια φυλάκισης για για ένα θανατηφόρο αυτοκινητιστικό ατύχημα που προκάλεσε το 2010.
Ωστόσο, η Locane πιθανότατα θα μείνει για μόλις 20 μήνες πίσω από τις μπάρες της φυλακής και αυτό αν η προσφυγπή της σε νέο δικαστήριο αποτύχει, είπε ο δικηγόρος της, James Wronko.
Η ίδια ωστόσο έφυγε από το δικαστήριο χωρίς να σχολιάζει τους δημοσιογράφους ενώ επιδιώκει να είναι ελεύθερη με εγγύηση εν αναμονή της έφεσής της.
Η Locane έχει ήδη μείνει στην φυλακή περίπου δυόμισι χρόνια για την αρχική ποινή των τριών ετών πριν από την αποφυλάκισή της το 2015.
Το εφετείο διέταξε την εκ νέου καταδίκη της Locane καθώς αποφάνθηκε ότι οι αρχικές ποινές ήταν ανεπαρκείς για το τροχαίο που στοίχισε τον θάνατο της 60χρονης Helene Seeman και τραυμάτισε σοβαρά τον σύζυγο της Seeman Fred Seeman.
Υπενθυμίζεται δε ότι τα επίπεδα του αλκοόλ στο αίμα της Locane ήταν περίπου τριπλάσια από το νόμιμο όριο κατά τη στιγμή της σύγκρουσης, σύμφωνα με έναν κρατικό εμπειρογνώμονα.
«Δεν έχει υπάρξει ούτε μία μέρα που να μην έχω σκεφτεί τον πόνο που οι πράξεις μου προκάλεσαν την οικογένεια Seeman και φυσικά την Helene Seeman», δήλωσε η ίδια στο δικαστήριο την Παρασκευή. «Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να διορθώσω αυτή τη συμπεριφορά μου» πρόσθεσε.
Η Locane, καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία και άλλα αδικήματα.
Απ' την άλλη πλευρά το θύμα Seeman Fred Seeman είπε στον δικαστή, πως η συντριβή αυτή κατέστρεψε την οικογένειά του και πόσο συνεχίζουν να υποφέρουν από τον θάνατο της συζύγου του.
H Amy Locane έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της Sandy Louise Harling στο Melrose Place, την τηλεοπτική επιτυχία του Darren Star, που προβλήθηκε από το 1992 έως το 1999.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η ευθύνη μου είναι να ακούσω, να απαντήσω σε εύλογες ανησυχίες και να προχωρήσω την Αλβανία μπροστά»
Ο πόλεμος των drones και τα γεωπολιτικά παιχνίδια πάνω από το μέτωπο
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το Ηνωμένο Βασίλειο θα προσπεράσει επίσης την Ιαπωνία
Γιατί το πρόσωπο αυτής της γυναίκας κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο ποντίφικας παρέμεινε στο χειρουργείο περίπου τρεις ώρες - Αφαίρεσαν τον κάτω λοβό του δεξιού πνεύμονα
Έρευνα για τα έργα και τις ημέρες της στην Αθήνα
Αν οι Βρετανοί θέλουν να κρατήσουν και να κάνουν κουμάντο στα κομμάτια του Παρθενώνα μπορούν να το κάνουν. Αλλά ας μην προσποιούνται ότι αυτό είναι κάποιο αναμφισβήτητο δικαίωμά τους
Εκατομμύρια Ινδονήσιοι ζουν αντιμέτωποι με πυκνό καπνό και ένα αποπνικτικό, πορτοκαλί νέφος που θυμίζει σκηνικό αποκάλυψης
Ο Τραμπ αρνείται ότι έχει διακόψει την ανταλλαγή πληροφορίων με το Κίεβο
Τι αναφέρουν οι Αρχές
Καταρρέει μέσα σε δευτερόλεπτα
Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία: ανάπτυξη και προκλήσεις
Πίεση στον Τραμπ να τελειώσει τον πόλεμο
H Ευρωπαϊκή Ένωση, η ευρωπαϊκή συνείδηση και οι ευρωβουλευτές που θέλουν να βάλουν μπουρλότο στο Ευρωκοινοβούλιο
Η AfD και η αριστερή BSW ψήφισαν από κοινού
Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη
«Είναι κρίμα που χάνουμε έναν ισχυρό εταίρο»
Στο επίκεντρο το κόστος των σπουδών και η επένδυση Κούσνερ
Ο εφιάλτης για το οικονομικό σχέδιο του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.