Κοσμος

Συντριβή ελικοπτέρου στην Κωνσταντινούπολη (εικόνες, video)

4 νεκροί σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
elikoptero-konstantinoupoli
Συντριβή ελικοπτέρου στην Κωνσταντινούπολη/ ©TWITTER/Akif_Hamzacebi

Ένα ελικόπτερο συνετρίβη σε γειτονιά της Κωνσταντινούπολης και συγκεκριμένα στην περιοχή Cekmekoy Kirazli. Στο σημείο έσπευσαν πολλά ασθενοφόρα και πυροσβέστες.

Την είδηση επιβεβαίωσε μέσω Twitter και ο διοικητής της Κωνσταντινούπολης Αλί Γερλιγιάγια, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για στρατιωτικό ελικόπτερο. 

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του Αλί Γερλιγιάγια, 4 νεκροί στρατιώτες μεταφέρθηκαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο Sancaktepe.

Στα πλάνα που μεταδίδουν τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται καπνός να υψώνεται πάνω από την περιοχή.

Τουλάχιστον τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν, όταν στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη σήμερα σε κατοικημένη περιοχή στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, ενώ επιχειρούσε αναγκαστική προσγείωση.

Την ανακοίνωση του θανάτου των τεσσάρων στρατιωτών έκανε ο κυβερνήτης της πόλης Άλι Γερλίκαγια μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Το ελικόπτερο κατέπεσε στη συνοικία Τσέκμεκοϊ, στις 18.51, τοπική ώρα, σύμφωνα πάντα με τον κυβερνήτη, κοντά σε μια περιοχή όπου υπάρχουν κτίρια διαμερισμάτων. Δεν έχουν αναφερθεί θύματα μεταξύ των πολιτών που βρίσκονταν στο έδαφος, πρόσθεσε.

Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα. Ωστόσο, νωρίτερα, το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι η συντριβή του ελικοπτέρου πιθανότατα οφείλεται σε μηχανική βλάβη.

Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι το ατύχημα πιθανόν οφείλεται σε μηχανική βλάβη.


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ