Κοσμος

«Δίκαιη κατανομή των μεταναστών σε όλη την Ε.Ε.»

Αλληλεγγύη μεταξύ των χωρών ζητάει ο Σουλτς

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51409-105127.jpg

Τονίζοντας ότι χώρες όπως η Ελλάδα και Μάλτα αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τους μετανάστες, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς δήλωσε ότι οι χώρες της Ε.Ε. πρέπει να είναι δίκαιες και αλληλέγγυες και βάζει στην «εξίσωση» και τη χώρα του.

Συγκεκριμένα είπε ότι «Αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα που έχουν οι γερμανικοί δήμοι και κοινότητες, εάν δεχθούν και άλλους πρόσφυγες. Είμαστε όμως η πλουσιότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αν διαθέσουμε τους απαραίτητους πόρους στους δήμους και τις κοινότητες, τότε η Γερμανία, που κάνει ήδη πολλά, μπορεί σίγουρα να κάνει ακόμη περισσότερα» ενώ πρόσθεσε «Όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να συμβάλουν. Για αυτό είμαι λίγο απογοητευμένος που ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών διατείνεται ότι κάνουμε ήδη αρκετά».

Γ.Τ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιπυραυλικό σύστημα
Ασπίδα του Αχιλλέα: Το Ισραήλ επιβεβαιώνει μεταφορά τεχνογνωσίας και κοινή χρήση λογισμικού με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

«Η πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη αντιαεροπορική άμυνα με αναχαιτιστικά χαμηλής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας»

Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD)
Ανατολική Γερμανία: Το τείχος που δεν έπεσε ποτέ

Το AfD έχει κάνει αισθητή την παρουσία του σε πολλά κρατίδια της Γερμανικής Ομοσπονδίας αλλά και σε εθνικό επίπεδο, διεκδικώντας να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ατμομηχανής της Ευρώπης

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY