Κοσμος

Το shutdown στις ΗΠΑ αυξάνει τους χρήστες του Pornhub

Το κράτος παραλύει, αλλά η βιομηχανία πορνό κερδίζει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pornhub
Pornhub/ ©Ethan Miller/Getty Images

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε το μερικό κλείσιμο των υπηρεσιών στις ΗΠΑ και κερδισμένο από αυτή την αναστάτωση φαίνεται πως είναι το Pornhub.

Το shutdown συνεχίζεται για 28η μέρα και σύμφωνα με ανακοίνωση του Pornhub, η επισκεψιμότητα του πορνογραφικού site από Αμερικανούς χρήστες αυξήθηκε κατά σχεδόν έξι ποσοστιαίες μονάδες το διάστημα μεταξύ 7 και 11 Ιανουαρίου. 

Η αύξηση αυτή μαζί με την αλλαγή στις ώρες που επισκέπτονται οι περισσότεροι χρήστες τον site, καταδεικνύουν, όπως αναφέρει το FoxNews, ότι η αυξημένη λίμπιντο των Αμερικανών οφείλεται στην υποχρεωτική τους ανάπαυλα, λόγω του παρατεταμένου shutdown.

Πριν από αυτό,  οι βασικές ώρες επισκεψιμότητας ήταν από τις 10 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία έχει παρατηρηθεί ότι όλο και περισσότεροι αμερικανοί ξενυχτούν στο Pornhub, καθώς δεν έχουν πλέον πρωινό ξύπνημα.

Αύξηση παρατηρήθηκε και τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα τα ποσοστά δίνουν 14% περισσότερη επισκεψιμότητα ενώ μόνο στην Ουάσινγκτον, όπου βρίσκονται πολλές κρατικές υπηρεσίες, το Pornhub ισχυρίζεται ότι η ωριαία επισκεψιμότητά του αυξήθηκε μετά το shutdown κατά 6,32%. 

Μεγάλη αύξηση καταγράφει και το γυναικείο κοινό, με 12,3% περισσότερες γυναίκες να μπαίνουν κάθε ώρα στον ιστότοπο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ