Κοσμος

«Αηδία» - Δεξιά media δημοσίευσαν fake γυμνή φωτογραφία της «πρωτάρας» Οκάσιο-Κόρτες (εικόνες)

Έχει αρχίσει να γίνεται στόχος αφού θεωρείται το ανερχόμενο αστέρι του Δημοκρατικού Κόμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές
Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές / © EPA/JIM LO SCALZO

Η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτες θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της αμερικανικής πολιτικής σκηνής και το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να έχει αρχίσει να επενδύει σε αυτήν και το μέλλον της.

Εξελέγη στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι μία από τις νεότερες γερουσιάστριες στο Κογκρέσο. Η μητέρα της είναι Πορτορικανή και ο πατέρας της Αμερικανός.

Η Οκάσιο-Κόρτες γίνεται ολοένα και πιο συχνά στόχος δεξιών ακραία συντηρητικών μέσων ενημέρωσης. Αυτή τη φορά ο ιστότοπος Daily Caller δημοσίευσε fake γυμνή φωτογραφία της Νεοϋορκέζας πολιτικού μέσα σε μια μπανιέρα. Στη φωτογραφία φαίνονται βασικά τα γυμνά πόδια μιας γυναίκας και ο ιστότοπος γράφει στη λεζάντα: «Αυτή είναι μια φωτογραφία που κάποια άτομα περιγράφουν ως γυμνή selfie της Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτες».

ocasio.jpg
Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές


Στην πραγματικότητα η fake φωτογραφία της γερουσιάστριας κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ κι ένα μήνα.

Έντονη ήταν η αντίδραση της Οκάσιο στο Twitter. Χαρακτήρισε τη δημοσίευση «αηδιαστική και απεχθή». Συμπλήρωσε μάλιστα πως «οι γυναίκες σε θέσεις ηγεσίας βρίσκονται συνέχεια στο μικροσκόπιο. Δεδομένο».

Υποστήριξε ότι η κίνηση του Daily Caller σε βάρος της ήταν «ζήτημα χρόνου». Εξήγησε ότι όλη την εβδομάδα το στόμα των Ρεπουμπλικανών βγάζουν αφρούς σε βάρος της. Κατήγγειλε τον ισότοπο αποκαλύπτοντας ότι έστειλε ρεπόρτερ σε σπίτι συγγενών του συντρόφου της προσφέροντας χρήματα για να πουν ιστορίες για τη γερουσιάστρια.  

Πριν από μια εβδομάδα κάποιοι προσπάθησαν να «χτυπήσουν» την Αλεξάντρια Οκάσιο Κόρτες βγάζοντας στη δημοσιότητα ένα βίντεο από το παρελθόν με τη Νεοϋορκέζα να χορεύει ξέφρενα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ