Κοσμος

Του ζήτησε να χωρίσουν και τη σκότωσε με 30 μαχαιριές (εικόνες, video)

Σοκ στον κόσμο της ρωσικής κολύμβησης από την άγρια δολοφονία της Ασκάροβα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασκάροβα
Ασκάροβα/Twitter

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ανθρωποκτονίας μιας 16χρονης κολυμβήτριας στη Ρωσία.

Δράστης της άγριας δολοφονίας της Σαφία Ασκάροβα είναι ο σύντροφός της, Νικίτα Μαλίγκιν. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η άτυχη κοπέλα δέχτηκε 30 μαχαιριές στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματός της. Το έγκλημα σημειώθηκε στη ρωσική πόλη Τολιάττι. Tο πτώμα της κοπέλας βρέθηκε κατακρεουργημένο σε δασώδη περιοχή στις 23 Δεκέμβρη. Τα ίχνη που είχε αφήσει πίσω του ο Μαλίγκιν οδήγησαν και στη σύλληψή του.

«Έχασα τον έλεγχο. Πήρα το μαχαίρι και τη μαχαίρωσα. Δεν θυμάμαι το σημείο στο οποίο τη μαχαίρωσα πρώτη φορά. Προσπάθησε να φύγει, αλλά συνέχιζα να τη μαχαιρώνω. Στην αρχή δεν μπορούσα ν' αντιληφθώ τι είχα κάνει. Το συνειδητοποίησα στον δρόμο για το σπίτι μου» υποστήριξε ο Μαλίγκιν, με τα ρωσικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για έγκλημα πάθους και ζήλιας.

sofia-askarova-murder.jpg
Twitter

Κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του εγκλήματος, ο δράστης ανέφερε ότι η νεαρή τού ζήτησε να χωρίσουν και εκείνος την εκλιπαρούσε να αλλάξει γνώμη πριν αρπάξει το μαχαίρι και αρχίσει να τη χτυπά με αυτό.

askarova2342.jpg

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η 16χρονη αποφάσισε να χωρίσει από τον Νικίτα Μαλίγκιν (επίσης αθλητή της κολύμβησης) προκειμένου να συγκεντρωθεί στο άθλημά της, στοχεύοντας στη διάκριση σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Elite swimmer, 16, stabbed to death by boyfriend moments after dumping him

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ