Κοσμος

Γνωστή make up artist κατηγορείται ότι σκότωσε τα νεογέννητα μωρά της

Η 30χρονη είναι μητέρα ήδη άλλων δύο κοριτσιών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
baby.jpg
©FACEBOOK

Αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη είναι η 30χρονη make up artist, Alyssa Anne Dayvault, από το Μιρτλ Μπιτς της Νότιας Καρολίνας των ΗΠΑ, η οποία κατηγορείται ότι έφερε στον κόσμο δύο μωρά μέσα σε διάστημα 13 μηνών, τα οποία και σκότωσε.

Μάλιστα αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης, αφού κατηγορείται ότι, αφού γέννησε τα μωρά της, τα σκότωσε, τυλίγοντάς τα σε πανιά και ρίχνοντάς τα στα σκουπίδια. 

Η ιστορία της σοκάρει καθώς η ίδια είναι ήδη μητέρα δύο μικρών κοριτσιών. Η τραγωδία αποκαλύφθηκε τυχαία όταν πήγε με ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο.

Η 30χρονη γυναίκα στις αρχές του Δεκέμβρη, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με βαριά κολπική αιμορραγία. Το γεγονός ότι εντοπίστηκαν στο σώμα της ο πλακούντας και ίχνη του ομφάλιου λώρου, ευρήματα συμβατά με ολοκληρωμένη κύηση, αλλά όχι το μωρό, είχε ως αποτέλεσμα οι γιατροί να καλέσουν την αστυνομία. 

babay2.jpg

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η ίδια  παραδέχτηκε ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες νωρίτερα μόνη της στο σπίτι της, χωρίς ιατρική βοήθεια.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, μετά τον τοκετό το μωρό ανέπνεε, αν και με δυσκολία. Τότε το τύλιξε με πανιά και το έριξε στα σκουπίδια.

Αυτό που σόκαρε ακόμα περισσότερο τους αστυνομικούς, ήταν ότι όπως αποκαλύφθηκε την αποτρόπαια πράξη της την είχε επαναλάβει και κάποιους μήνες νωρίτερα.

Στις αρχές του Νοέμβρη του 2017, γέννησε ένα ακόμα «ανεπιθύμητο» μωρό στο σπίτι της. 

Ιατρικά αρχεία αποδεικνύουν ότι και πέρυσι η 30χρονη ήταν έγκυος και ότι το μωρό έχαιρε άκρας υγείας μέχρι το τρίτο τρίμηνο κύησης. Ωστόσο, η νεαρή γυναίκα δεν εισήχθη ποτέ σε νοσοκομείο για να γεννήσει και πιστεύεται ότι σκότωσε το παιδί της, όπως ακριβώς έκανε και στις 5 Δεκέμβρη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ