Κοσμος

Ο Τσακαλώτος αναζήτησε επενδυτές στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ; (εικόνα)

Και όλα αυτά στην Νέα Υόρκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paok.jpg
©FACEBOOK/ PAOK Fan Club of New York

«Και ενώ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ σιγά σιγά να ετοιμάζουμε τον νέο μας χώρο, σήμερα η βραδιά μας τελείωσε με μια ευχάριστη έκπληξη καθώς μας επισκέφτηκε ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας και φυσικά τρελό ΠΑΟΚτσακι Ευκλείδης Τσακαλώτος!!!» έγραψαν οι διαχειριστές της σελίδας του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη, αναρτώντας και σχετική φωτογραφία από την επίσκεψη.

Ο υπουργός Οικονομικών βρέθηκε στην Νέα Υόρκη για το 20ό Συνέδριο «Invest in Greece» της Capital Link Forums και μετά το «Greece is back» (Η Ελλάδα επέστρεψε), που ανήγγειλε από το βήμα του συνεδρίου, αποφάσισε να επισκεφτεί και τον σύνδεσμο της αγαπημένης του ομάδας.

Έπληκτοι οι οπαδοί στον σύνδεσμο ανάρτησαν φωτογραφία με τον υπουργό και σχετική ανακοίνωση που έλεγε στην συνέχεια:

«Οι μισοί δεν ξέραμε καν ότι βρίσκεται στην Νέα Υόρκη....πήγε να μας βρει στον παλιό σύνδεσμο και του είπαν ότι πλέον τα παιδιά είναι σε δικό τους χώρο και έψαξε και μας βρήκε γιατι όπως μας είπε δεν γινόταν να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα χωρίς να μας επισκεφτεί!!!

Αφού συνήλθαμε από την έκπληξη συζητήσαμε πολλά με φυσικά μοναδικό θέμα τον ΠΑΟΚ μας....του τα ψαλαμε αρκετά είναι η αλήθεια εκφράζοντας τα παράπονα μας για τα περσινά ευτράπελα του ελληνικού πρωταθληματος και φυσικά του μεταφέραμε τις ανησυχίες για τυχόν εμφάνισης των ίδιων προβλημάτων και στο φετινό....ειδικά για το φετινό που πάει τρένο η ομαδα!!! 

Τον ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη του για το ότι έκατσε και μας άκουσε για αρκετή ώρα....αλλά και για τις υποσχέσεις που μας έδωσε όσον αφορά το χτίσιμο του νέου γηπέδου αλλά και την ασφάλεια των οπαδών μας ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια....υποσχέσεις που ελπίζουμε να κρατήσει....!!!

Του ευχόμαστε καλή επιστροφή στην πατρίδα να έχει!!!

ONE NATION 
ONE CITY 
ONE TEAM 
ONE FAMILY»

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ