Κοσμος

Βίντεο που κόβει την ανάσα - Πήγε να κάνει αιωροπτερισμό για πρώτη φορά και ο εκπαιδευτής του ξέχασε να τον δέσει

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ότι αυτό ήταν το τέλος μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
SWISS MISHAP

Στιγμές τρόμου έζησε ένας τουρίστας στην Ελβετία που αποφάσισε να δοκιμάσει για πρώτη φορά στη ζωή του να κάνει αιωροπτερισμό από μια πλαγιά ύψους 1.200 μέτρων.

Ο YouTuber, Κρις Γκούρσκι, βρέθηκε ξαφνικά να δίνει μάχη για να γαντζωθεί στη ζωή και να μην πέσει στο κενό από αυτό το ύψος καθώς ο εκπαιδευτής του ξέχασε να τον δέσει πάνω του, όπως προβλέπεται σε αυτού του είδους τις πτήσεις.

hang-glider-2.jpg


Για συνολικά 2 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, όπως περιγράφει ο ίδιος, «βρέθηκα κρεμασμένος στο κενό να δίνω μάχη για τη ζωή μου».

Στο βίντεο που απαθανάτισε όλη την τρομακτική πτήση φαίνεται ο Γκούρσκι να τρέχει προς την άκρη της πλαγιάς με τα προβλήματα να ξεκινούν από τη στιγμή που τα πόδια του αποκολλούνται από το έδαφος.

Για τα επόμενα 134 δευτερόλεπτα ο Γκούρσκι προσπαθεί να κρατηθεί με το ένα χέρι από τη μεταλλική μπάρα και με το άλλο από τον εκπαιδευτή, ο οποίος την ίδια ώρα προσπαθεί να κατεβάσει το αιωρόπτερο όσο το δυνατόν πιο χαμηλά προκειμένου να κάνει πιο ομαλή μια ενδεχόμενη πτώση του πελάτη του.

hang-glider-3.jpg


Όταν ο Γκούρσκι δεν άντεξε άλλο και άφησε τη λαβή του, το αιωρόπτερο είχε φτάσει σε χαμηλό υψόμετρο.

Ο άτυχος τουρίστας κατέληξε με έναν σπασμένο καρπό από την ανώμαλη προσγείωση.

Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει ότι θα επιχειρήσει ξανά να κάνει μια τέτοιου είδους πτήση καθώς «δεν ευχαριστήθηκα την πρώτη μου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ