- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πολύ ικανοποιημένος με το έργο του υπουργού Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ διαψεύδοντας δημοσίευμα της Wall Street Journal που εμφάνιζε τον Αμερικανό πρόεδρο δυσαρεστημένο με τον Μνούτσιν.
«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος και περήφανος με το έργο που επιτελεί ο υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν», τόνισε ο Τραμπ με tweet του.
Η WSJ ανέφερε ότι ο Τραμπ κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών για τον διορισμό στη θέση του προέδρου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, Τζερόμ Πάουελ και την επιλογή του για σταδιακή αύξηση των επιτοκίων.
Ο Τραμπ κατηγόρησε τον περασμένο μήνα την Fed ότι κινείται πολύ γρήγορα σε ό,τι αφορά την αύξηση των επιτοκίων όταν ο πληθωρισμός είναι ελάχιστος και τα κυβερνητικά στοιχεία καταδεικνύουν μια ισχυρή οικονομία.
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανησυχεί ότι τα υψηλά επιτόκια μπορεί να υποσκάψουν τα οικονομικά οφέλη ενόψει της προσπάθειας επανεκλογής του στις επόμενες προεδρικές εκλογές του 2020, ανέφερε η εφημερίδα.
Επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, η WSJ τόνισε ότι ο Τραμπ επίσης εξέφρασε δυσαρέσκεια για τον Μνούτσιν για την αστάθεια της χρηματιστηριακής αγοράς και τον σκεπτικισμό του υπουργού Οικονομικών για τις εμπορικές ενέργειες του Λευκού Οίκου ενάντια στην Κίνα.
«Τα FAKE NEWS αρέσκονται να γράφουν ιστορίες για το αντίθετο, επικαλούμενες ψεύτικες πηγές, ή ζηλόφθονους, αλλά δεν είναι αλήθεια. Δεν τους αρέσει ποτέ να μου ζητήσουν μια δήλωσε επειδή θα καταστρέψει την ιστορία τους», επισήμανε ο Τραμπ στην ανάρτησή του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Ντόναλντ Τραμπ έχει εντείνει αυτήν τη χρονιά τις κυρώσεις σε βάρος του νησιού
«Ο πρόεδρος εργάζεται νυχθημερόν σε απάνθρωπους ρυθμούς», δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η κατάσταση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας
Άγνωστη η τύχη της εμβληματικής ενημερωτικής εκπομπής
Πιθανή συνάντηση με Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αν τα πράγματα «πάνε καλά»
Στο στόχαστρο το λιμάνι και η ναυτική βάση - Μήνυμα Πούτιν και απειλές για αντίποινα
416 προσαγωγές, οδοφράγματα και συγκρούσεις με την Αστυνομία ήταν το αποτέλεσμα των πανηγυρισμών των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του Champions League από την ομάδα τους.
Πώς ο δημοσιογράφος Nicholas Potter ανακάλυψε τη φύση της γερμανικής αριστεράς
Η Μαρία Μονσεράτ Αλβαράδο αναλαμβάνει το πανίσχυρο υπουργείο Επικοινωνίας της Αγίας Έδρας
Η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο
«Δυσανάλογο το πρόστιμο» απαντά η εταιρεία
Η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα βρίσκεται κοντά στη μητέρα της
Μετά σκότωσε και μία συνάδελφό του
Η πρώην πρώτη κυρία μιλάει για την απόφαση του Μπάιντεν να αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα του 2024 σε εκδήλωση για τα νέα της απομνημονεύματα
Η λέξη που εξηγεί τη στάση των Ρώσων μέσα και έξω από τη χώρα τους
Καλεσμένος όμως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
Μελέτη αποκαλύπτει ότι η κλιματική αλλαγή αυξάνει τους κινδύνους για την ασφάλεια των παιδιών
Μία από τις πιο μακροχρόνιες δικαστικές διαμάχες στη βρετανική ιστορία
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης γνωστές προσωπικότητες που έχουν δώσει τη δική τους μάχη
Πάνω από 37 οι τραυματίες - Μάχη με τον χρόνο για τους απεγκλωβισμούς όσων είναι μέσα στα οχήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.