- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έκκληση για ενότητα από τον Τραμπ μετά τα πολλαπλά τρομοδέματα
«Η πολιτική βία δεν θα γίνει ανεκτή από τις ΗΠΑ»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απηύθυνε έκκληση για ενότητα μετά την αποστολή ύποπτων δεμάτων εναντίον της Χίλαρι Κλίντον, του Μπαράκ Ομπάμα, του τηλεοπτικού δικτύου CNN και άλλων προσώπων, που βρίσκονται κατά καιρούς στο στόχαστρο του επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, ενώ υπογράμμισε ότι η «πολιτική βία» δεν θα γίνει ανεκτή στις ΗΠΑ.
«Είμαστε πάρα πολύ θυμωμένοι, ταραγμένοι και δυσαρεστημένοι με όσα είδαμε και θα διαλευκάνουμε την υπόθεση» υποσχέθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και πρόσθεσε: «Η ασφάλεια των Αμερικανών πολιτών είναι η βασικότερη και απόλυτη προτεραιότητά μου».
«Σε στιγμές όπως αυτή εδώ, πρέπει να ενωθούμε» επισήμανε ο μεγιστάνας από τον Λευκό Οίκο.«Οι ενέργειες και οι απειλές πολιτικής βίας δεν έχουν θέση στις ΗΠΑ» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.
«Είμαστε πάρα πολύ θυμωμένοι, ταραγμένοι και δυσαρεστημένοι με όσα είδαμε σήμερα το πρωί και θα διαλευκάνουμε την υπόθεση» υποσχέθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι εκρηκτικοί μηχανισμοί βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών και οι «υπεύθυνοι αυτών των ποταπών ενεργειών θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».
Από την πλευρά της η Μελάνια Τραμπ κατήγγειλε τις «άνανδρες επιθέσεις», μετά την αποστολή των ύποπτων δεμάτων.
«Δεν μπορούμε να ανεχθούμε αυτές τις άνανδρες επιθέσεις και καταδικάζω απερίφραστα όλους όσοι επιλέγουν τη βία» υπογράμμισε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, σε δηλώσεις που έκανε σε μια εκδήλωση για την κρίση των οπιοειδών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Τραμπ αρνείται ότι έχει διακόψει την ανταλλαγή πληροφορίων με το Κίεβο
Τι αναφέρουν οι Αρχές
Καταρρέει μέσα σε δευτερόλεπτα
Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία: ανάπτυξη και προκλήσεις
Πίεση στον Τραμπ να τελειώσει τον πόλεμο
H Ευρωπαϊκή Ένωση, η ευρωπαϊκή συνείδηση και οι ευρωβουλευτές που θέλουν να βάλουν μπουρλότο στο Ευρωκοινοβούλιο
Η AfD και η αριστερή BSW ψήφισαν από κοινού
Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη
«Είναι κρίμα που χάνουμε έναν ισχυρό εταίρο»
Στο επίκεντρο το κόστος των σπουδών και η επένδυση Κούσνερ
Ο εφιάλτης για το οικονομικό σχέδιο του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
Από τον καυγά προκλήθηκε το τραύμα στο κεφάλι του Diddy με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο
Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης
Η κόκκινη γραμμή της Αθήνας
Τι ανακοίνωσε το Βατικανό
«Η δίκη έχει πολιτικά κίνητρα και αποσκοπεί στον αποκλεισμό από την πολιτική ζωή»
Xαρακτήρισε παράνομες τις αμερικανικές κυρώσεις κατά του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Το τέλος μιας παράδοσης αιώνων;
Ο ΥΠΕΞ Ζαν-Νοέλ Μπαρό προειδοποιεί για ξένες παρεμβάσεις στις επερχόμενες εκλογές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.