Κοσμος

Η Μέγκαν σε «μυστική» αποστολή - Μαγειρεύει με τις οικογένειες της πύρινης κόλασης του Γκρένφελ (εικόνες, video)

Η δούκισσα του Σάσεξ στο πρώτο σόλο πρότζεκτ της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
cook1.jpg

Από τον Ιούνιο του 2017 η δούκισσα του Σάσεξ πραγματοποιεί «μυστικές» επισκέψεις σε κοινότητα μουσουλμάνων γυναικών στον Πύργο του Γκρένφελ, το κτίριο που τυλίχτηκε στις φλόγες πριν από ένα χρόνο στοιχίζοντας τη ζωή 72 ανθρώπων.

Οι «μυστικές» επισκέψεις της Μέγκαν Μαρκλ στο Γκρένφελ αποκαλύφθηκαν σήμερα που έγινε γνωστή η κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου μαγειρικής που δημιουργήθηκε από τις γυναίκες του «Τhe Hubb Community Kitchen», για φιλανθρωπικό σκοπό και το οποίο γιορτάζει τη δύναμη της μαγειρικής να φέρνει κοντά τους ανθρώπους.

cook2.jpg

Το βιβλίο προλογίζει η δούκισσα του Σάσεξ. Είναι το πρώτο σόλο πρότζεκτ της πρώην ηθοποιού ως μέλους της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

cook3.jpg


Η Δούκισσα, η οποία είπε, ότι «αμέσως αισθάνθηκε έναν ιδιαίτερο δεσμό» με την κουζίνα των γυναικών του πολιτιστικού κέντρου Αλ Μαναάρ, επισκέφθηκε για πρώτη φορά την κοινότητα τον Ιανουάριο. Συνομιλούσε με τους εθελοντές και έδειχνε μεγάλο ζήλο να μάθει πώς δουλεύουν.

cook4.jpg


«Είναι ένα μέρος, στο οποίο οι γυναίκες γελούν, πενθούν, κλαίνε και μαγειρεύουν μαζί», γράφει η Μέγκαν Μαρκλ στον πρόλογο του βιβλίου μαγειρικής που θα κυκλοφορήσει στην αγορά την Πέμπτη.

Ορισμένες από τις συνταγές, που αναφέρονται στο βιβλίο, είναι κλασικές που αγαπάνε όλες οι οικογένειες και όλες έχουν δημιουργηθεί από τις μαγείρισσες.

cook5.jpg


Τα έσοδα από το βιβλίο θα διατεθούν τόσο σ' όσους έχουν πληγεί από τη φωτιά στο Πύργο Γκρένφελ, αλλά και σ' άλλους ανθρώπους της κοινότητας που το έχουν ανάγκη. 

cook6.jpg

Meghan Markle backs Grenfell community cookbook | 5 News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ