Κοσμος

Το… ξυπνητήρι ενός AirBnb έκρυβε κάμερα που «κοιτούσε» προς το κρεβάτι (εικόνες)

Έντρομο το ζευγάρι των Βρετανών που είχε νοικιάσει το σπίτι στο Τορόντο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
generic_hotel_room_bed_-_h_-_2016_0.jpg

Με τρόμο ένα ζευγάρι Βρετανών ανακάλυψε πως στο διαμέρισμα Airbnb που είχε νοικιάσει στο Τορόντο υπήρχε κρυμμένη μια κάμερα παρακολούθησης με τον φακό, μάλιστα, να είναι στραμμένος προς το κρεβάτι τους.

Ο 34χρονος Ντούγκι Χάμιλτον δήλωσε ότι η κάμερα ήταν ενσωματωμένη σε ένα ξυπνητήρι και «συνδεδεμένη με ένα καλώδιο σαν φορτιστή τηλεφώνου». Πρόσθεσε ότι κοίταζε το ρολόι για περίπου δέκα λεπτά γιατί του φαινόταν αρκετά «ανατριχιαστικό».

Στη συνέχεια το έψαξε και ανακάλυψε ότι στο ξυπνητήρι που βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι, υπήρχε μία μικρή ενσωματωμένη κάμερα.

«Από την πρώτη στιγμή μάς φάνηκε ύποπτο ότι η συσκευή συνδεόταν σε καλώδιο που έμοιαζε με φορτιστή τηλεφώνου» δήλωσε ο Βρετανός στα μέσα ενημέρωσης.

Ο Βρετανός επεξεργάστηκε το ξυπνητήρι λίγο προσεκτικότερα και συνειδητοποίησε με τρόμο ότι ο «οικοδεσπότης» του διαμερίσματος ίσως έχει καταγράψει κάθε κίνηση του ζευγαριού. «Δεν ήξερα αν ο ιδιοκτήτης μας είχε παρακολουθήσει. Απλώς μας φάνηκε πολύ τρομακτικό και δεν θέλαμε να μείνουμε άλλο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ