- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυτοκτόνησε αγοράκι, μόλις 9 ετών - Δεν άντεξε το ομοφοβικό bullying των συμμαθητών του
Συγκλονίζει η συνέντευξη που έδωσε η Αμερικανίδα μητέρα για όσα βίωσε το παιδί της στο σχολείο
Αγοράκι, εννέα ετών, έδωσε τέλος στη ζωή του μετά από τέσσερις ημέρες ανελέητου ομοφοβικού εκφοβισμού που βίωσε από τους συμμαθητές του σε σχολείο στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η μητέρα του μικρού Τζαμέλ Μάιλς έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι KDVR-TV για τα όσα βίωσε το παιδί της στο σχολείο. Η Λέια Πιρς δήλωσε ότι το καλοκαίρι ο γιος της της εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά ότι είναι ομοφυλόφιλος. «Ο Τζαμέλ ήθελε να πάει στο σχολείο και να το πει στους συμμαθητές του. Δήλωνε περήφανος που ήταν γκέι», είπε η μητέρα.
Το παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του την περασμένη Πέμπτη. Η σχολική χρονιά είχε ξεκινήσει τρεις ημέρες νωρίτερα. Ο Τζαμέλ πήγαινε στην τέταρτη τάξη του δημοτικού σχολείου «Joe Shoemaker». «Ο γιος μου είπε στη μεγαλύτερη κόρη μου ότι οι συμμαθητές του, του έλεγαν να αυτοκτονήσει. Μακάρι να μου είχε μιλήσει νωρίτερα. Είμαι θυμωμένη που δεν μου δόθηκε η δυνατότητα, η επιλογή να τον βοηθήσω», τόνισε η μητέρα του 9χρονου αυτόχειρά.
Εξέφρασε την ελπίδα ο θάνατος του γιου της να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει περισσότερο τον κόσμο για το πρόβλημα του bullying στα σχολεία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ισραηλινές επιχειρήσεις συνεχίζονται στον νότο - Ένας Κυανόκρανος του ΟΗΕ έχασε τη ζωή του
«Διαφωνούμε όπως συμβαίνει στις οικογένειες» δηλώνει ο Νετανιάχου
Ύποπτος ο πρώην σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού
Ξεκινούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις
Ποια είναι τα δύο βασικά «αγκάθια»
Οι πιλοτικές ζώνες ελέγχου και οι φόβοι για νέες συγκρούσεις
«Δεν χαμογελά ποτέ» επανέλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για την Κόλινς
Τα σχέδια για κέντρα δεδομένων σε τροχιά και στη Σελήνη
Δεν είναι η πρώτη φορά που το έργο μπαίνει στο στόχαστρο
O Ντόναλντ Τραμπ έχει εντείνει αυτήν τη χρονιά τις κυρώσεις σε βάρος του νησιού
«Ο πρόεδρος εργάζεται νυχθημερόν σε απάνθρωπους ρυθμούς», δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η κατάσταση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας
Άγνωστη η τύχη της εμβληματικής ενημερωτικής εκπομπής
Πιθανή συνάντηση με Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αν τα πράγματα «πάνε καλά»
Στο στόχαστρο το λιμάνι και η ναυτική βάση - Μήνυμα Πούτιν και απειλές για αντίποινα
416 προσαγωγές, οδοφράγματα και συγκρούσεις με την Αστυνομία ήταν το αποτέλεσμα των πανηγυρισμών των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του Champions League από την ομάδα τους.
Πώς ο δημοσιογράφος Nicholas Potter ανακάλυψε τη φύση της γερμανικής αριστεράς
Η Μαρία Μονσεράτ Αλβαράδο αναλαμβάνει το πανίσχυρο υπουργείο Επικοινωνίας της Αγίας Έδρας
Η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο
«Δυσανάλογο το πρόστιμο» απαντά η εταιρεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.