- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οργή για μπέιμπι σίτερ που έκλεισε 2χρονο αγοράκι στο πλυντήριο ρούχων
Οι Αρχές εντόπισαν και ένα ποστ στα social media που έδειχναν το αγοράκι να εξαναγκάζεται να καπνίσει τσιγάρο
Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στην κοινή γνώμη το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο ένας μπέιμπι σίτερ φαίνεται να βάζει ένα αγοράκι δύο ετών μέσα στο πλυντήριο ρούχων, προκειμένου να το τιμωρήσει.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, το τρομοκρατημένο παιδί κλαίει, την ώρα που ένας ενήλικας το βάζει μέσα στο πλυντήριο ρούχων και γελάει. Το παιδί δεν τραυματίστηκε αλλά οι Αρχές άρχισαν έρευνα για το ενδεχόμενο συστηματικής κακοποίησής του, ενώ την έρευνα βοήθησαν και οι κοινωνικές υπηρεσίες.
Η ίδια η μητέρα του Kacper, Zaneta D (21 ετών), είχε αφήσει, όπως είπε στις Αρχές, το αγοράκι υπό την προστασία ενός φίλου, προκειμένου εκείνη και ο πατέρας του Kacper να πάνε στη δουλειά, στο Radom της Πολωνίας. Η Zaneta D αρνείται ότι γνώριζε κάτι ή ότι είχε κάποια σχέση με το βίαιο περιστατικό.
Στη συνέχεια όμως η αστυνομία εντόπισε στα δικά της social media μια φωτογραφία όπου το αγοράκι εξαναγκάζεται να καπνίσει. Εκείνη πάλι δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα γι αυτό το ποστ. Ισχυρίστηκε ότι είχε αφήσει το τηλέφωνό της στο σπίτι και δεν έκανε εκείνη τη σχετική ανάρτηση.
Το βίντεο με την κακοποίση του παιδιού φέρεται ότι δημοσιεύτηκε από έναν 19χρονο ονόματι Mateusz S, ο οποίος συνελήφθη αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές προκειμένου να αποδοθούν κατηγορίες, που επιφέρουν ακόμη και δέκα χρόνια φυλάκισης, στον μπέιμπι σίτερ και του κηδεμόνες του Kacper.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η μεγαλύτερη αύξηση στη συμμετοχή σε σύγκριση με το 2021 καταγράφηκε στους ψηφοφόρους του εξωτερικού
Η υπόθεση που δίχασε έντονα τη ρωσική κοινωνία
Τι υποστηρίζει στρατιωτικός σύμβουλος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν
Αστυνομική επιχείρηση με χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών
Προσπαθούσε εδώ και μήνες να εισέλθει στον χώρο
Η διπλωματία της παρεοκρατίας στη δεύτερη προεδρία του
Έντεκα τα βασικά κόμματα, 752 υποψήφιοι/ες για 56 θέσεις στη Βουλή των Αντιπροσώπων
Σε αντάλλαγμα οι ΗΠΑ θα άρουν τον αποκλεισμό τους σε ιρανικά λιμάνια
Με ψυχιατρικά προβλήματα ο δράστης - Προσπάθησε και στο παρελθόν να εισβάλει στον Λευκό Οίκο
Δημοσιογράφος περιγράφει την εμπειρία της
Η επιζώσα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πρώην σύζυγό της και δεκάδες άλλους άνδρες δηλώνει ερωτευμένη
Τα βίντεο που βρήκαν το φως της δημοσιότητας
«Είδα τα δύο σκυλιά να σέρνουν τη γυναίκα μου στο γρασίδι» περιγράφει ο σύζυγός της
«Εξακολουθεί να μην παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα χανταϊού»
Τι ερευνούν οι αρχές της Ελβετίας
Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να αναλάβουν στρατιωτική δράση κατά της Κούβας;
«Έσερνε ανθρώπους μέσα στις τρελές της ιδέες»
Το «ευχαριστώ» σε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια διάσωσης και ανάδειξης του ιστορικού κτιρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.