Κοσμος

Συνελήφθη (ξανά) ο ράπερ Κρις Μπράουν

Εκκρεμούσε ένταλμα εις βάρος του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
brown.jpg
TWITTER/Eyewitness News

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε, για μία ακόμα φορά, ο πρώην σύντροφος της Ριάνα, ράπερ Κρις Μπράουν.

Ο 29χρονος ράπερ συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης, αμέσως μόλις κατέβηκε από τη σκηνή, σε συναυλία του στο Αμφιθέατρο Coral Sky στο Δυτικό Παλμ Μπιτς.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για βιαιοπραγία και επίθεση από πέρυσι, όπως ανέφεραν από το γραφείο της αστυνομίας του Παλμ Μπιτς.

Ωστόσο, αρνήθηκαν να παράσχουν περεταίρω πληροφορίες για το ένταλμα. Ο τραγουδιστής πλήρωσε την εγγύηση των 2.000 δολαρίων και μία ώρα μετά τη σύλληψή του αφέθηκε ελεύθερος.

Ο τραγουδιστής είχε και στο παρελθόν προβλήματα με τον νόμο. Το 2009 είχε κατηγορηθεί από την τότε σύντροφό του Ριάνα για επίθεση. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του ασκήθηκε ποινή με 5ετή αναστολή και κοινωνική εργασία.

Αργότερα, το 2013 ο Μπράουν και ο σωματοφύλακάς του συνελήφθησαν πάλι με την κατηγορία της επίθεσης έξω από ένα ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον. Η κατηγορία μειώθηκε σε πλημμέλημα την επόμενη ημέρα και ο Μπράουν αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση.

Αλλά και πέρυσι, τον έδιωξαν από κέντρο αποτοξίνωσης αφού έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου της μητέρας του κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψης. Ο δικαστής διέταξε την άμεση εισαγωγή του σε άλλο κέντρο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ