Κοσμος

Στο Βέλγιο χαρίζουν τηλεοράσεις...αν η εθνική ομάδα σκοράρει πάνω από 15 γκολ (εικόνα)

Η κίνηση εταιρίας που μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
belgium.jpg
©EPA/FRANCIS R. MALASIG

Μία εταιρία πώλησης τηλεοράσεων στο Βέλγιο αποφάσισε να κάνει την κίνηση της χρονιάς επιστρέφοντας τα χρήματα σε όλους τους πελάτες της, που είχαν αγοράσει τηλεόραση από αυτήν.

Μόνη «παγίδα»: να σκοράρει περισσότερα από 15  γκολ η εθνική ομάδα του Βελγίου στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ωστόσο, μάλλον υπολόγιζαν χωρίς τον...ξενοδόχο. Καθώς η εθνική ομάδα του Βελγίου όχι μόνο τα έχει πάει περίφημα στους αγώνες αλλά έχει φτάσει μέχρι τώρα τα 12 γκολ. Γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να αγγίξει το ρεκόρ της εταιρίας, η οποία μάλλον θα μετανιώσει αυτή την όχι και τόσο κερδοφόρα ιδέα της.

«Είσαι οπαδός του Βελγίου; Με μία κορυφαία τηλεόραση, μπορείς να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο φέτος σα να βρίσκεσαι στο στάδιο. Και μπορείς να το κάνεις εντελώς δωρεάν! Αν η Βελγική ομάδα σκοράρει περισσότερα από 15 γκολ η Krëfel θα σου επιστρέψει όλο το ποσό της αγοράς (της τηλεόρασης) έγραψε σε μία αγγελία της η εταιρία.

Αντιδρώντας μάλιστα σε αυτή την προσφορά ο Ντρις Μέρτενς δήλωσε σε μία συνέντευξη τύπου: «Έχω αρκετούς φίλους που αγόρασαν τηλεόραση από αυτή την εταιρεία και κάνω τα πάντα για να την αποκτήσουν δωρεάν».

Μάλιστα η εταιρία επιμένει με αναρτήσεις συμπαράστασης στη Βελγική ομάδα:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ