Κοσμος

Συγγνώμη από το Instagram για το «κατέβασμα» του φιλιού δύο γκέι ανδρών (εικόνες)

Αφαιρέθηκε από λογαριασμό φωτογράφου - Έγινε κατά λάθος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
men-kissing-2.jpg

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η κίνηση του Instagram να κατεβάσει από λογαριασμό τη φωτογραφία δύο γκέι ανδρών που φιλιούνται. Η φωτογραφία είχε ανέβει στο λογαριασμό της φωτογράφου Stella Asia Consonni και αφαιρέθηκε λόγω «παραβίασης των κανονισμών της κοινότητας του Instagram».

Οι διαχειριστές του μέσου κοινωνικής δικτύωσης απολογήθηκαν, ζήτησαν συγγνώμη και εξήγησαν ότι η αφαίρεση της φωτογραφίας έγινε κατά λάθος. «Η ανάρτηση αφαιρέθηκε από λάθος και ζητούμε συγγνώμη. Το λάθος έχει αποκατασταθεί», είπε ο εκπρόσωπος του Instagram.

Read about my new project on @i_d link in bio! words by @georgie_wright_ thanks to @becca_bw ❣️ here @mrjordanbowen and @iamlucalucifer being cute for me

Η φωτογράφος που έχει την έδρα της στο Λονδίνο διευκρίνισε ότι ανάρτηση έγινε στις 30 Ιουνίου. Οι δύο άνδρες που φιλιούνται στη φωτογραφία είναι οι Jordan Bowen και Luca Lucifer, ενώ αρχικά η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από περιοδικό I-D.

stellagrabs976.jpg

 

Η φωτογραφία της Sofia Asia Consonni αποτελεί μιας σειράς φωτογραφιών με θέμα τις σύγχρονες σχέσεις μέσα από τα πορτρέτα ζευγαριών και πρόκειται να παρουσιαστούν σε έκθεση φωτογραφίας στα τέλη του τρέχοντος έτους.

ollystories976.jpg

 

jade976.jpg

Η φωτογράφος υποστηρίζει ότι το Instagram αναγκάστηκε να επανορθώσει εξαιτίας της γενικής κατακραυγής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ