- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ένοχος ο λοχίας που «πείραξε» το αλεξίπτωτο της συζύγου του για να την σκοτώσει και να πάρει τα λεφτά της
Η γυναίκα έζησε από θαύμα - Ο κατηγορούμενος είχε πολλά χρέη
Ένοχος κρίθηκε από τη βρετανική δικαιοσύνη ο λοχίας που σαμποτάρισε το αλεξίπτωτο της συζύγου του για να την σκοτώσει με σκοπό να οικειοποιηθεί τα χρήματα της αποζημίωσης από την ασφάλεια ζωής της.
Ο 38χρονος Εμίλ Σίλιερς κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγορίες ανθρωποκτονίας αλλά και για απόπειρα δηλητηρίασης όταν πείραξε τη βαλβίδα παροχής αερίου στο σπίτι του για να προκαλέσει διαρροή γκαζιού και να σκοτώσει τη σύζυγό του. Ο Βρετανός λοχίας έθεσε δύο φορές σε κίνδυνο τη ζωή της Βικτόρια Σίλιερς για το ποσό των περίπου 135.000 ευρώ.
Το θύμα και σύζυγος, Βικτόρια Σίλιερς, είναι έμπειρη εκπαιδεύτρια ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο και φυσιοθεραπεύτρια στο στρατό. Ο κατηγορούμενος πρότεινε στη σύζυγό του να πάει για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο στις 5 Απριλίου του 2015. Έπεσε από ύψος 1.200 μέτρων και επέζησε με πολύ βαριά, σχεδόν θανατηφόρα τραύματα. Όλοι κάνουν λόγο για θαύμα.
Για την ποινή σε βάρος του κατηγορούμενου ο δικαστής δήλωσε ότι θα ζητήσει αναφορά από τον δικαστικό επιμελητή για το πόσο «επικίνδυνος» είναι για την κοινωνία ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος είχε πολλά χρέη και ήλπιζε να απαλλαγεί από τις οφειλές του με την ασφάλεια ζωής της συζύγου του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκπρόσωπος της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας δήλωσε ότι στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν και οκτώ υπερηχητικοί πύραυλοι Zircon
Η ειρηνευτική συμφωνία περνά πλέον από τον Λίβανο
Τουλάχιστον δύο από τα θύματα ήταν παιδιά
80 χρόνια αβασίλευτης δημοκρατίας για την Ιταλία
Τι αναφέρει το δημοσίευμα του Axios για την έντονη τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών
Τι προβλέπει το πρόγραμμα της εταιρείας
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η δήλωση μετά την αποχώρηση του Ιράν από τις ειρηνευτικές συνομιλίες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο.
Η θεωρία των «αγνοούμενων επιστημόνων» και το τραγικό τέλος στην αναζήτηση της Μελίσα Κάσιας
Tι αναφέρουν για την αντισημιτική επίθεση
Φέρεται να εθεάθη μαζί με τον επιχειρηματία Μπλέικ Γουίν
Kατέγραφαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και εισέπνεαν νιτρώδες οξείδιο, γνωστό και ως «αέριο γέλιου»
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.