- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Για βιασμό κατηγορεί τον σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν Γαλλίδα ηθοποιός
Η 27χρονη γυναίκα μετέβη την Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τα γεγονότα
Γαλλίδα ηθοποιός κατέθεσε την Παρασκευή σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού μήνυση για βιασμό εναντίον του σκηνοθέτη και παραγωγού Λικ Μπεσόν και έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, όπως έγινε γνωστό χθες Σάββατο από δικαστικές πηγές.
«Ο Λικ Μπεσόν διαψεύδει κατηγορηματικά αυτές τις επινοημένες κατηγορίες», απάντησε ο δικηγόρος του Τιερί Μαρεμπέρ. «Πρόκειται για κάποια που γνωρίζει, με την οποία δεν είχε ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά», πρόσθεσε.
«Κατατέθηκε μήνυση για γεγονότα που χαρακτηρίζονται βιασμός από την ενάγουσα και τα οποία φέρονται να διαδραματίστηκαν τη νύκτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στο Παρίσι», επεσήμανε δικαστική πηγή. «Έχει ξεκινήσει έρευνα», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στην υπόθεση, η 27χρονη γυναίκα μετέβη την Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την προηγούμενη νύκτα στο ξενοδοχείο του Παρισιού Le Bristol.
Η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι είχε προσωπική σχέση με τον 59χρονο Μπεσόν τα τελευταία δύο χρόνια, όμως πρόσθεσε ότι αισθανόταν ότι ήταν αναγκασμένη εξαιτίας της επαγγελματικής τους σχέσης, επεσήμαναν οι ίδιες πηγές.
Ο σκηνοθέτης, που βρίσκεται στο εξωτερικό, δεν έχει ανακριθεί ακόμη από την αστυνομία.
Σύμφωνα με το Europe 1, το οποίο αποκάλυψε την υπόθεση, η ενάγουσα δήλωσε ότι «αφού ήπιε ένα φλιτζάνι τσάι αισθάνθηκε άσχημα και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε, αργά το βράδυ, επανήλθαν στη μνήμη της τα αγγίγματα και η διείσδυση».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι καταρρακτώδεις βροχές των μουσώνων προκάλεσαν ορμητικούς χειμάρρους λάσπης
Οκτώ νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Εδώ έχουμε «ευαίσθητους» που στην ουσία ζητούν να μην σατιρίζονται οι δυτικοί που οικειοποιούνται ξένες κουλτούρες. Αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο από ανοησία που το κάνουν.
Στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drones τυπογραφεία, βιβλιοπωλεία και μνημεία πολιτισμού
Οξεία αντιπαράθεση για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να μετονομάσει τη λίμνη
Περίπου 5.000 Αμερικανοί ναύτες αναμένεται να αποβιβαστούν για ξεκούραση
Η πτήση που την οδήγησε σε αλλεπάλληλες ιατρικές επισκέψεις και τελικά σε θεραπείες
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Το πλοίο έγειρε πολύ γρήγορα αντί να βυθιστεί αργά»
Το σχολείο θάφτηκε κάτω από τη λάσπη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σαν σήμερα, 31 Αυγούστου, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετων
Με 52,8% οι Ισλανδοί απέρριψαν την επανέναρξη των ενταξιακών συνομιλιών
Ξεκίνησαν οι ταφές των θυμάτων
Το χρονικό της τραγωδίας - Συνελήφθη ο καπετάνιος
Οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων στις λάσπες εκμηδενίζονται
Πρώτη τέτοια επίθεση μετά από έναν μήνα
H ιστορία της «Δύσης» και οι διαρκώς μεταβαλλόμενες απειλές για τον δυτικό πολιτισμό, με αφορμή το βιβλίο «Η Δύση, η ιστορία μιας ιδέας» του Γιώργου Βαρουξάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.