Κοσμος

Ερντογάν: Εξουδετερώσαμε 4.406 τρομοκράτες στo Αφρίν

Προανήγγειλε τη συνέχιση των επιχειρήσεων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19165397.jpg
φωτό: ΑΠΕ (αρχείο)

Την συνέχιση των επιχειρήσεων εναντίον των «τρομοκρατικών οργανώσεων» προανήγγειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπερασπιζόμενος ακόμα μια φορά την επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» στη Συρία.

Όπως αναμεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, ο τούρκος Πρόεδρος σε προεκλογική εκδήλωση, που οργάνωσαν οι γυναίκες του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης με την επιχείρηση αυτή «εξουδετερώθηκαν τουλάχιστον 4.406 τρομοκράτες στο Αφρίν». 

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία εισέβαλε στην Αφρίν στις 20 Ιανουαρίου, αφήνοντας την διεθνή κοινότητα να παρακολουθεί αμήχανη τις εξελίξεις. 

Ο Ερντογάν, ο οποίος βρίσκεται στον προεδρικό θώκο από το 2014, αλλά συνολικά στην εξουσία από το 2003 ως πρωθυπουργός, επιτέθηκε και στους αντιπάλλους του τονίζοντας ότι δεν θα είχαν καμία ελπίδα για νίκη ακόμα κι αν οι εκλογές δεν γίνονταν πρόωρο αλλά διεξάγονταν κανονικά τον Νοέμβριο του 2019.

Τέλος κατά την προεκλογική του ομιλία απαρρίθμησε τα μεγάλα έργα, τα οποία έχουν γίνει την τελευταία δεκαετία προκαλώντας την αντιπολίτευση να δείξει τα δικά της έργα. «Εδώ είναι η πρόκληση, εδώ είναι το έθνος», κατέληξε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.