Κοσμος

Μόνη η Μελάνια Τραμπ στην κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους - Τα δάκρυα του Τζορτζ Μπους (εικόνες, video)

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τίμησε την σύζυγό του φορώντας ένα ζευγάρι κάλτσες με βιβλία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
melania.jpg
Getty Images / ideal/ Getty Images

Πολύ δύσκολη ήταν η χθεσινή ημέρα για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους καθώς είπε το τελευταίο αντίο στην επί 73 χρόνια σύζυγό του, Μπάρμπαρα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών την περασμένη Τρίτη.

melania2.jpg
Getty Images / ideal/ Getty Images

Ο Μπους λύγισε και ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια του επικηδείου που εκφώνησε ο γιος τους Τζεμπ, όπως ήταν επιθυμία της συζύγου του.

George H.W. Bush breaks down crying during eulogy for wife - Daily Mail

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος βρέθηκε στα πρώτα καθίσματα της εκκλησίας του Αγίου Μαρτίνου στο Χιούστον του Τέξας, τίμησε την σύζυγό του φορώντας ένα ζευγάρι κάλτσες με βιβλία. 

melania3.jpg
Getty Images / ideal/ Getty Images


Με την κίνηση αυτή ο Τζορτζ Μπους ήθελε να θυμίσει ότι η Μπάρμπαρα Μπους είχε ιδρύσει το ίδρυμα Barbara Bush Foundation for Family Literacy στόχος του οποίου ήταν να χρηματοδοτεί γονείς από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα προκειμένου να μάθουν ανάγνωση ώστε στη συνέχεια να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους. 

«Αν όλοι μπορούν να διαβάσουν και να γράψουν όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν» είχε δηλώσει η Μπάρμπαρα Μπους το 2014 στην USA Today.

Χωρίς τον Ντόναλντ Τραμπ πάντως στο πλευρό της παρευρέθηκε στην κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, στο Χιούστον.

melania1.jpg
Getty Images / ideal/ Getty Images


Ο Αμερικανός πρόεδρος παρέμεινε στο εξοχικό τους στο Mar -a- Lago της Φλόριντα, όπου παρακολούθησε την τελετή από την τηλεόραση.

Στη θέα της μόνης Μελάνια δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να αναφερθούν στο σκάνδαλο των αποκαλύψεων της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Ωστόσο, όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ο Λευκός Οίκος, ο Τραμπ, που σημειωτέων είναι και σφοδρός επικριτής της οικογένειας Μπους, δεν θα έδινε το «παρών» στην κηδεία, προκειμένου να μην δημιουργηθεί αναστάτωση από τα επιπλέον μέτρα ασφαλείας, προς σεβασμό της οικογένειας Μπους και των οικείων.

Επίσης, δεν είναι ασυνήθιστο να απουσιάζουν οι πρόεδροι από ανάλογες τελετές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ