Κοσμος

23χρονος υποστηρίζει ότι έγινε γκέι επειδή πήρε παυσίπονα

Έχασε το ενδιαφέρον του για το αντίθετο φύλο και να άρχισε να επιζητά την προσοχή αντρών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
brg.jpg

Ένας άντρας από τη Βρετανία ισχυρίζεται ότι παράτησε τη φίλη του και έγινε ομοφυλόφιλος επειδή... πήρε παυσίπονα χάπια.

Ο λόγος για τον 23χρονο Σκοτ Πάρντι ο οποίος δηλώνει ότι ήταν ετεροφυλόφιλος μέχρι που έπειτα από ένα ατύχημα έσπασε το πόδι του και αναγκάστηκε να πάρει παυσίπονα. Αυτά, σύμφωνα με τον 23χρονο ήταν και η αιτία που τον έκαναν να χάσει το ενδιαφέρον του για το αντίθετο φύλο και να αρχίσει πια να επιζητά την προσοχή αντρών.

«Παρατήρησα πως η λίμπιντό μου για γυναίκα είχε φύγει και πως πλέον την προσοχή μου τραβούσαν οι άνδρες. Πριν πάρω τα παυσίπονα δεν είχα ποτέ κανένα ενδιαφέρον για άνδρες. Ωστόσο μερικές εβδομάδες μετά την κατανάλωσή τους κατάλαβα πως πλέον δεν έβρισκα την κοπέλα μου καθόλου ελκυστική», είπε ο Πάρντι.

Για την ιστορία, στον 23χρονο χορηγήθηκε πρεγαβαλίνη που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της επιληψίας, του άγχους και  του νευρικού πόνου. Οι συχνές παρενέργειες - αυτές που συμβαίνουν σε περισσότερους από έναν στους 100 ανθρώπους - τείνουν να είναι ήπιες. Περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, αίσθημα ζάλης, διάρροια, αλλαγές στη διάθεση, αύξηση βάρους και στους άνδρες δυσκολίες στην επίτευξη στύσης.  Λιγότερο συχνές παρενέργειες περιλαμβάνουν μείωση της libido, μη φυσιολογική σκέψη, νευρικότητα, άγχος και σύγχυση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ