- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
23χρονος υποστηρίζει ότι έγινε γκέι επειδή πήρε παυσίπονα
Έχασε το ενδιαφέρον του για το αντίθετο φύλο και να άρχισε να επιζητά την προσοχή αντρών
Ένας άντρας από τη Βρετανία ισχυρίζεται ότι παράτησε τη φίλη του και έγινε ομοφυλόφιλος επειδή... πήρε παυσίπονα χάπια.
Ο λόγος για τον 23χρονο Σκοτ Πάρντι ο οποίος δηλώνει ότι ήταν ετεροφυλόφιλος μέχρι που έπειτα από ένα ατύχημα έσπασε το πόδι του και αναγκάστηκε να πάρει παυσίπονα. Αυτά, σύμφωνα με τον 23χρονο ήταν και η αιτία που τον έκαναν να χάσει το ενδιαφέρον του για το αντίθετο φύλο και να αρχίσει πια να επιζητά την προσοχή αντρών.
«Παρατήρησα πως η λίμπιντό μου για γυναίκα είχε φύγει και πως πλέον την προσοχή μου τραβούσαν οι άνδρες. Πριν πάρω τα παυσίπονα δεν είχα ποτέ κανένα ενδιαφέρον για άνδρες. Ωστόσο μερικές εβδομάδες μετά την κατανάλωσή τους κατάλαβα πως πλέον δεν έβρισκα την κοπέλα μου καθόλου ελκυστική», είπε ο Πάρντι.
Για την ιστορία, στον 23χρονο χορηγήθηκε πρεγαβαλίνη που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της επιληψίας, του άγχους και του νευρικού πόνου. Οι συχνές παρενέργειες - αυτές που συμβαίνουν σε περισσότερους από έναν στους 100 ανθρώπους - τείνουν να είναι ήπιες. Περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, αίσθημα ζάλης, διάρροια, αλλαγές στη διάθεση, αύξηση βάρους και στους άνδρες δυσκολίες στην επίτευξη στύσης. Λιγότερο συχνές παρενέργειες περιλαμβάνουν μείωση της libido, μη φυσιολογική σκέψη, νευρικότητα, άγχος και σύγχυση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η ευθύνη μου είναι να ακούσω, να απαντήσω σε εύλογες ανησυχίες και να προχωρήσω την Αλβανία μπροστά»
Ο πόλεμος των drones και τα γεωπολιτικά παιχνίδια πάνω από το μέτωπο
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το Ηνωμένο Βασίλειο θα προσπεράσει επίσης την Ιαπωνία
Γιατί το πρόσωπο αυτής της γυναίκας κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο ποντίφικας παρέμεινε στο χειρουργείο περίπου τρεις ώρες - Αφαίρεσαν τον κάτω λοβό του δεξιού πνεύμονα
Έρευνα για τα έργα και τις ημέρες της στην Αθήνα
Αν οι Βρετανοί θέλουν να κρατήσουν και να κάνουν κουμάντο στα κομμάτια του Παρθενώνα μπορούν να το κάνουν. Αλλά ας μην προσποιούνται ότι αυτό είναι κάποιο αναμφισβήτητο δικαίωμά τους
Εκατομμύρια Ινδονήσιοι ζουν αντιμέτωποι με πυκνό καπνό και ένα αποπνικτικό, πορτοκαλί νέφος που θυμίζει σκηνικό αποκάλυψης
Ο Τραμπ αρνείται ότι έχει διακόψει την ανταλλαγή πληροφορίων με το Κίεβο
Τι αναφέρουν οι Αρχές
Καταρρέει μέσα σε δευτερόλεπτα
Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία: ανάπτυξη και προκλήσεις
Πίεση στον Τραμπ να τελειώσει τον πόλεμο
H Ευρωπαϊκή Ένωση, η ευρωπαϊκή συνείδηση και οι ευρωβουλευτές που θέλουν να βάλουν μπουρλότο στο Ευρωκοινοβούλιο
Η AfD και η αριστερή BSW ψήφισαν από κοινού
Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη
«Είναι κρίμα που χάνουμε έναν ισχυρό εταίρο»
Στο επίκεντρο το κόστος των σπουδών και η επένδυση Κούσνερ
Ο εφιάλτης για το οικονομικό σχέδιο του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.