Κοσμος

Σκότωσε έγκυο τραγουδίστρια πάνω στη σκηνή (video)

Είχε αρνηθεί να χορέψει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pakistan-murder23423.jpg

Νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η Σαμίνα Σαμοόν, τραγουδίστρια που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, έπεσε νεκρή από τα πυρά ενόπλου στο Πακιστάν.

Κάμερα κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές της. Ένας από τους πελάτες του μαγαζιού την πλησιάζει ενώ τραγουδά και της ζητά επίμονα να σηκωθεί και να χορέψει, αφού πρώτα έχει πετάξει στον αέρα αρκετά χαρτονομίσματα, παρέα με έναν ακόμη θαμώνα. Η 24χρονη τραγουδίστρια σηκώνεται απρόθυμα όρθια, αρνείται όμως να χορέψει, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραβήξει όπλο και να πυροβολήσει στον αέρα. Μια από τις σφαίρες βρήκε την άτυχη τραγουδίστρια, η οποία άφησε λίγη ώρα αργότερα την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο. Η Σαμίνα Σαμοόν ήταν έξι μηνών έγκυος. Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε την Τρίτη 10 Απριλίου στον οικισμό Κάνγκα (επαρχία Σίνδ).

«Aρνήθηκε να χορέψει επειδή ήταν έγκυος. Η άρνησή της εξαγρίωσε τον δράστη που τη σκότωσε» δήλωσε απαρηγόρητος ο σύζυγός της, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του ανθρώπου που δολοφόνησε τη γυναίκα και το αγέννητο παιδί τους.

Ντουετο Κοτζιας και ΥΠΕΞ Σερβίας

Με πληροφορίες από BBC/Daily Mail

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ