- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ελεύθερος χωρίς καμία κατηγορία ο Βρετανός συνταξιούχος που μαχαίρωσε θανάσιμα τον διαρρήκτη του σπιτιού του
Ο διαρρήκτης ήταν 37 ετών και ο συνεργός του απείλησε με κατσαβίδι τον 78χρονο
Ο Βρετανός συνταξιούχος, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος ανθρωποκτονίας μετά το θανάσιμο τραυματισμό ενός διαρρήκτη, αφέθηκε ελεύθερος και το σε βάρος του κατηγορητήριο κατέρρευσε.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να προβεί σε περεταίρω ενέργειες σε βάρος του 78χρονου Ρίτσαρντ Όσμπορν Μπρουκς για το θάνατο του 37χρονου που εισέβαλε στο σπίτι του στο νοτιοανατολικό Λονδίνο τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.
Η Χένρι Βίνσεντ εισέβαλε στο σπίτι του 78χρονου μαζί με ένα ακόμη άτομο, τον συνεργό του. Ένας από τους δύο διαρρήκτες ήταν οπλισμένος με κατσαβίδι και φέρεται να απείλησε τη ζωή του συνταξιούχου. «Είναι μια τραγική υπόθεση», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, «όπως συμβαίνει σε κάθε υπόθεση αφαίρεσης ζωής οι αστυνομικοί διενήργησαν έρευνα για τις συνθήκες της ανθρωποκτονίας. Μαζί με τη συνδρομή των δικαστικών αρχών και βάσει των στοιχείων που είχαμε στη δάθεσή μας αποφασίσαμε να αφήσουμε ελεύθερο χωρίς την απαγγελία κάποιας κατηγορίας τον Ρίτσαρντ Όσμπορν Μπρουκς», πρόσθεσε.
Ο διαρρήκτης βρέθηκε νεκρός σε δρόμο και έφερε τραύματα από μαχαίρι. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε τον συνεργό του να σέρνει τον διαρρήκτη προς το φορτηγάκι τους πριν τον εγκαταλείψει αιμόφυρτο στο δρόμο.
Οι διαρρήκτες είχαν εισβάλει νωρίτερα σε σπίτι ακόμη ενός ηλικιωμένου ατόμου.
Ο 78χρονος συνταξιούχος υπέστη μώλωπες από τη μάχη που έδωσε με τους διαρρήκτες. Στο σπίτι ζει με τη σύζυγό του, η οποία πάσχει από άνοια. «Ήταν μέσα στο σπίτι στην ησυχία τους και ξαφνικά ο κόσμος τους γύρισε ανάποδα», είπε μια γειτόνισσα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι καταρρακτώδεις βροχές των μουσώνων προκάλεσαν ορμητικούς χειμάρρους λάσπης
Οκτώ νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Εδώ έχουμε «ευαίσθητους» που στην ουσία ζητούν να μη σατιρίζονται οι δυτικοί που οικειοποιούνται ξένες κουλτούρες. Αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο από ανοησία που το κάνουν.
Στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drones τυπογραφεία, βιβλιοπωλεία και μνημεία πολιτισμού
Οξεία αντιπαράθεση για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να μετονομάσει τη λίμνη
Περίπου 5.000 Αμερικανοί ναύτες αναμένεται να αποβιβαστούν για ξεκούραση
Η πτήση που την οδήγησε σε αλλεπάλληλες ιατρικές επισκέψεις και τελικά σε θεραπείες
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Το πλοίο έγειρε πολύ γρήγορα αντί να βυθιστεί αργά»
Το σχολείο θάφτηκε κάτω από τη λάσπη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σαν σήμερα, 31 Αυγούστου, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετων
Με 52,8% οι Ισλανδοί απέρριψαν την επανέναρξη των ενταξιακών συνομιλιών
Ξεκίνησαν οι ταφές των θυμάτων
Το χρονικό της τραγωδίας - Συνελήφθη ο καπετάνιος
Οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων στις λάσπες εκμηδενίζονται
Πρώτη τέτοια επίθεση μετά από έναν μήνα
H ιστορία της «Δύσης» και οι διαρκώς μεταβαλλόμενες απειλές για τον δυτικό πολιτισμό, με αφορμή το βιβλίο «Η Δύση, η ιστορία μιας ιδέας» του Γιώργου Βαρουξάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.