Κοσμος

Αυτός είναι ο λόγος που η Λετίθια «ξεμαλλιάστηκε» δημοσία θέα με τη Σοφία (video)

Και όπως αποδεικνύεται, είχε δίκιο...

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
leticia.jpg

Έχουν γίνει ο δημόσιος περίγελος της Ευρώπης τα τελευταία 24ωρα. Η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια με τη βασιλομήτορα Σοφία καβγάδισαν on camera στο Πάσχα των Καθολικών, με τον βασιλιά Φελίπε να μπαίνει στη μέση για να χωρίσει νύφη και πεθερά.

Όλοι -ακόμη και η Μαρί Σαντάλ- έσπευσαν να τα βάλουν με τη Λετίθια κακιά και παράλογη που ξαφνικά πετάχτηκε μεταξύ Σοφίας -η οποία είχε αγκαλιά τις δυο εγγονές της και κόρες της Λετίθια- και των φωτογράφων.

Ωστόσο, η 45χρονη βασίλισσα είχε κάθε λόγο να είναι ενοχλημένη σε αυτή τη δημόσια εμφάνιση. Σύμφωνα με την πρώην συνάδελφό της δημοσιογράφο Ίμα Αγκιλάρ η οποία μίλησε στο ισπανικό πρόγραμμα «Ο κύκλος» (El círculo), η Λετίθια έχει κάνει σαφές με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στην πεθερά της ότι δεν επιθυμεί οι δυο της κόρες, πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία, να φωτογραφίζονται δημοσία θέα. Το ίδιο ίσχυε και για το Πάσχα των Καθολικών, αλλά η Σοφία την αγνόησε επιδεικτικά. Η αντίδραση της Λετίθια στις κάμερες που βρίσκονταν στον καθεδρικό ναό της Μαγιόρκα την Κυριακή του Πάσχα ήταν, σύμφωνα με την Αγκιλάρ, μητρική αντανακλαστική αντίδραση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ