- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ορμητήριο παιδόφιλου το παραμυθένιο ξύλινο σπιτάκι στο δάσος (εικόνες)
Στο εσωτερικό του βρέθηκαν χιλιάδες φωτογραφίες με γυμνά κοριτσάκια και ηλεκτρονικό υλικό παιδικής πορνογραφίας
Ένα παραμυθένιο δεντρόσπιτο μέσα στο δάσος του Washington Νational Park, ήταν το ορμητήριο του 56χρονου παιδόφιλου.
Σύμφωνα με το FBI το σπίτι ήταν κατασκευασμένο σαν εκείνο της κακιάς μάγισσας στο παραμύθι Hansel & Gretel, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκαν χιλιάδες φωτογραφίες, κάποιες κολλημένες στα τοιχώματα από άκρη σε άκρη, με γυμνά κοριτσάκια ή ντυμένα νεράιδες. Αρκετές από τις φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί στην καλύβα, η οποία είχε μια μικρή βεράντα, παράθυρο, πόρτα και μια σκάλα που οδηγούσε από το έδαφος στη βεράντα. Επιπλέον στο σπιτάκι βρέθηκε πλήθος ηλεκτρονικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Αντίστοιχο υλικό βρέθηκε και στην κατοικία του παιδόφιλου, ο οποίος θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 26 Μαρτίου και μέχρι τότε του έχει απαγορευτεί να έρχεται σε επαφή με ανηλίκους.
Oι Αρχές άκουγαν χρόνια για αυτό το σπίτι που ήταν παράνομα χτισμένο σε ομοσπονδιακή γη, αλλά δεν είχαν καταφέρει να το εντοπίσουν.
Ένας εθελοντής διάσωσης ωστόσο που βρισκόταν συχνά στο δάσος, είχε παρατηρήασει ένα ύποπτο όχημα, του οποίου συγκράτησε τις πινακίδες. Η αστυνομία βρήκε σε ποιον ανήκους κι έτσι ακολούθησαν τον παιδόφιλο στο δάσος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την πολιτική του επιβίωση φοβάται ο Ρώσος πρόεδρος αν ο πόλεμος στην Ουκρανία τερματιστεί χωρίς νίκη της Μόσχας
Προτίμησε μια ταπεινωτική τιμωρία από το να παραδοθεί στην αστυνομία
Αναγκάστηκε τελικά σε προσγείωση
Γιατί η συγκεκριμένη κατασκευή δεν παρασύρθηκε από τον χείμαρρο
Η τελευταία σχολική λεωφορειογραμμή πέρασε τη γέφυρα πριν καταρρεύσει
Ναυτικές δυνάμεις της αποστολής «Irini» πραγματοποίησαν έλεγχο στο πετρελαιοφόρο MV SUN
Ένας στους τρεις Ιταλούς θα είναι άνω των 65 ετών
Ο Αμερικανός πρόεδρος εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση κατά της Τεχεράνης
Νεκροί και οι δύο - Τους βρήκαν τα παιδιά τους
«Δύο από τα παιδιά μου χάθηκαν. Ένας από τους τρεις γιους μου είναι ζωντανός» - 8 νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Συνεχίζονται οι έρευνες για το κίνητρο
Οι καταρρακτώδεις βροχές των μουσώνων προκάλεσαν ορμητικούς χειμάρρους λάσπης
Οκτώ νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Εδώ έχουμε «ευαίσθητους» που στην ουσία ζητούν να μη σατιρίζονται οι δυτικοί που οικειοποιούνται ξένες κουλτούρες. Αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο από ανοησία που το κάνουν.
Στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drones τυπογραφεία, βιβλιοπωλεία και μνημεία πολιτισμού
Οξεία αντιπαράθεση για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να μετονομάσει τη λίμνη
Περίπου 5.000 Αμερικανοί ναύτες αναμένεται να αποβιβαστούν για ξεκούραση
Η πτήση που την οδήγησε σε αλλεπάλληλες ιατρικές επισκέψεις και τελικά σε θεραπείες
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.