Κοσμος

21χρονος οδηγούσε καπνίζοντας χασίς με το μωρό στο παιδικό κάθισμα

Συνελήφθη ο 21χρονος πατέρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
cdccredux.jpg

Στη σύλληψη 21χρονου, προχώρησαν αστυνομικοί στην Αμμόχωστο. 

Συγκεκριμένα, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια μεταμεσονύχτιου ελέγχου  σταμάτησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος. Εντός του οχήματος, βρισκόταν επίσης, εντός παιδικού καθίσματος, το παιδί του 21χρονου, ηλικίας τεσσάρων μηνών.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι από το όχημα αναδυόταν, έντονη μυρωδιά κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα στο όχημα κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο κάνναβης και μια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε κάνναβης, βάρους 25 γραμμαρίων.

Ο 21χρονος και το ανήλικο παιδί του οδηγήθηκαν στην οικία του, όπου το μωρό παραδόθηκε στην μητέρα του και στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Στη συνέχεια ο 21χρονος, μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου), όπου υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκωτεστ, με θετική ένδειξη.

Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) και ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου, διερευνούν την υπόθεση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ