- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μέγκαν Μαρκλ – Σε τι θα αφορούν οι πρώτες δράσεις της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας
Η μέλλουσα πριγκίπισσα έκανε δηλώσεις έχοντας στο πλευρό της τον Χάρι και τον Ουίλιαμ
Η Μέγκαν Μαρκλ, η ηθοποιός και αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι, δήλωσε σήμερα ότι δεν υπήρξε ποτέ καταλληλότερη στιγμή προκειμένου η ίδια να επικεντρωθεί και να αναδείξει το θέμα των δικαιωμάτων των γυναικών, ενώ ετοιμάζεται να συμμετάσχει ενεργά στο φιλανθρωπικό έργο της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.
Η 36χρονη Μαρκλ έκανε τις δηλώσεις αυτές έχοντας στο πλευρό της τον Χάρι αλλά και παρουσία του αδελφού του Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον, κατά τη διάρκεια του ετήσιου γκαλά όπου παρουσιάζεται το έργο του Royal Foundation, του φιλανθρωπικού ιδρύματος της βασιλικής οικογένειας.
Μετά τον γάμο της με τον Χάρι, την 19η Μαΐου, η Μέγκαν Μαρκλ θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ίδρυμα. Άλλωστε, η ίδια έχει ήδη ανακοινώσει ότι εγκαταλείπει την καριέρα της ως ηθοποιός και αποσύρεται από τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες που έχει αναλάβει έως σήμερα.
Η 36χρονη επισήμανε επιπλέον ότι στοχεύει να κάνει πολύ δυνατό ξεκίνημα στο φιλανθρωπικό της έργο και τα δικαιώματα των γυναικών θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή της ατζέντας της.
«Αυτή τη στιγμή βλέπουμε τόσες πολλές εκστρατείες- όπως η #MeToo και η #TimesUp – δεν υπάρχει καταλληλότερος χρόνος για να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τις γυναίκες που νιώθουν δυνατότερες και τους πολίτες που πραγματικά βοηθούν στο να τις στηρίξουμε, περιλαμβανομένων των ανδρών» υπογράμμισε.
Η Αμερικανίδα ηθοποιός τόνισε επίσης ότι ο στόχος δεν είναι να βρουν «οι γυναίκες τη φωνή τους».
«Οι γυναίκες δεν χρειάζονται να βρουν τη φωνή τους. Έχουν φωνή» σημείωσε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο φόρουμ του Royal Foundation. «Πρέπει να νιώσουν δυνατές ότι μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν και πρέπει να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να τις ακούσει».
Το Royal Foundation ιδρύθηκε το 2009 από τον Ουίλιαμ και τον Χάρι και επικεντρώνεται σε θέματα όπως το να προσφέρει βοήθεια στους νέους, την προστασία της άγριας ζωής, αλλά και τη στήριξη βετεράνων του στρατού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
...ή μήπως έχουμε ήδη μπροστά μας την επόμενη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας;
O Ρώσος πρόεδρος είναι πιθανό να ανατραπεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, αναφέρει το δημοσίευμα
Eίχε προγραμματίσει να αναχωρήσει από την Αθήνα στις 5 Ιουλίου
Φέρει χαραγμένο σε λευκό κεχριμπάρι ένα πορτρέτο της
Αναφέρεται μάλιστα ότι δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία
«Παγωμένο» το πολεμικό μέτωπο τους τελευταίους μήνες
Διεθνές ένταλμα σύλληψης για 39χρονη Ουκρανή - Εντοπίστηκαν ίχνη της στο κρατίδιο της Έσσης
Αντάλλασσαν οδηγίες, βίντεο και φωτογραφίες από σεξουαλικές επιθέσεις
Από τις 15 έως τις 30 Ιουνίου
Εκατομμύρια Ιρανοί προετοιμάζονται για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον επί 36 χρόνια ηγέτη τους
Οι αρχές κάνουν λόγο για σημαντική αύξηση της θνησιμότητας, κυρίως σε άτομα άνω των 45 ετών
Συγκίνηση, αγκαλιές και χειροκροτήματα
Το εντόπισε εθελοντής στα Εθνικά Αρχεία της Βρετανίας
Οι ακραίες θερμοκρασίες θέτουν σε κίνδυνο τους αθλητές
«Δεν ήταν εκεί για μας» έγραψε σε ανάρτησή του
Χάος και καταγγελίες ότι οι αρχές είναι απούσες
Φορούσε περιβολή θιβετανού μοναχού
Θα διατίθενται μέσω ηλεκτρονικών παραγγελιών
Η χαμηλή νέφωση δεν επέτρεψε στο ελικόπτερο να προσεγγίσει το σημείο
«Για να δούμε πώς θα εμπνεύσει αυτό τη μαγειρική μου», αναρωτιέται ο Βρετανός σεφ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.