- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυτό είναι το ρολόι του Μακρόν που έχει ξεπουλήσει
Η επιλογή του Γάλλου προέδρου «λέει πολλά» σύμφωνα με τους ειδικούς
Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα le Figaro ο Γάλλος πρόεδρος φορά πλέον στον καρπό του ένα ρολόι μάρκας Merci, του οποίου η αξία είναι 399 ευρώ και λειτουργεί χωρίς μπαταρία ενώ το ίδιο μοντέλο σε πιο απλή έκδοση (quartz) κοστίζει 230 ευρώ.
«Προσεκτικός για την προστασία της εικόνας του, ο αρχηγός του κράτους θέλει να αποφύγει πάση θυσία την ετικέτα του προέδρου που είναι όλο λάμψη και επίδειξη και επιθυμεί περισσότερο "να παίξει το χαρτί" του απλού και μοντέρνου πολιτικού ηγέτη», σχολιάζει για το νέο ρολόι του Μακρόν το γαλλικό περιοδικό Gala.
Ο Γάλλος πρόεδρος φόρεσε για πρώτη φορά το νέο ρολόι του στο ταξίδι που πραγματοποίησε στο Πεκίνο τον Ιανουάριο. Από εκείνη την ημέρα η ζήτηση για το συγκεκριμένο μοντέλο ρολογιού εκτοξεύτηκε στα ύψη με αποτέλεσμα να εξαντληθούν τα αποθέματα.
Η κατασκευάστρια εταιρεία, παρά την μεγάλη ζήτηση, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της στο δίκτυο RTL, δεν σκοπεύει να προβεί σε υπερπαραγωγή του ρολογιού για να μην μειωθεί η αξία του.
Ο Arthur Gerbi, υπεύθυνος στο κατάστημα Merci μίλησε στο περιοδικό Closer και δήλωσε πως η εταιρεία δεν χάρισε στον Γάλλο πρόεδρο το καινούριο του ρολόι. «Κάποιος μπορεί να του χάρισε για τα γενέθλιά του τον Δεκέμβριο και αυτός άρχισε να το φορά από τον Ιανουάριο. Αλλά, δεν είμαστε εμείς που του το στείλαμε», ανέφερε ο Gerbi.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται οι έρευνες για το κίνητρο
Οι καταρρακτώδεις βροχές των μουσώνων προκάλεσαν ορμητικούς χειμάρρους λάσπης
Οκτώ νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Εδώ έχουμε «ευαίσθητους» που στην ουσία ζητούν να μη σατιρίζονται οι δυτικοί που οικειοποιούνται ξένες κουλτούρες. Αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο από ανοησία που το κάνουν.
Στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drones τυπογραφεία, βιβλιοπωλεία και μνημεία πολιτισμού
Οξεία αντιπαράθεση για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να μετονομάσει τη λίμνη
Περίπου 5.000 Αμερικανοί ναύτες αναμένεται να αποβιβαστούν για ξεκούραση
Η πτήση που την οδήγησε σε αλλεπάλληλες ιατρικές επισκέψεις και τελικά σε θεραπείες
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Το πλοίο έγειρε πολύ γρήγορα αντί να βυθιστεί αργά»
Το σχολείο θάφτηκε κάτω από τη λάσπη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σαν σήμερα, 31 Αυγούστου, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετων
Με 52,8% οι Ισλανδοί απέρριψαν την επανέναρξη των ενταξιακών συνομιλιών
Ξεκίνησαν οι ταφές των θυμάτων
Το χρονικό της τραγωδίας - Συνελήφθη ο καπετάνιος
Οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων στις λάσπες εκμηδενίζονται
Πρώτη τέτοια επίθεση μετά από έναν μήνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.