Κοσμος

Η εντυπωσιακή αλλαγή του Gwilym Pugh

Πώς η απόφαση να αφήσει γένια άλλαξε τη ζωή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η εντυπωσιακή αλλαγή του Gwilym Pugh

Το είπε ο ίδιος, ο Gwilym Pugh, αναφερόμενος στην περίοδο που ήταν 21 ετών. «Είχα παραπάνω κιλά, εργαζόμουν 12 ώρες την ημέρα, υπέφερα από τραυματισμούς που σημαίνει πως δεν είχα καθόλου χρόνου για γυμναστική». Ζύγιζε 127 κιλά. Μέχρι που ένας κουρέας… τον παρότρυνε να αφήσει μούσι.

Ο Ουαλός Gwilym και οι φίλοι του είχαν δημιουργήσει ένα συγκρότημα φολκ μουσικής και ο μπαρμπέρης του είπε πως το μούσι θα ταίριαζε στην εμφάνιση ενός μέλους συγκροτήματος που παίζει αυτό το είδος μουσικής. Έτσι, ο Gwilym άρχισε να αφήνει γένια και ταυτόχρονα να κόβει τα περιττά στη διατροφή του, ενώ έπαψε να εργάζεται ως ένας υπάλληλος γραφείου. 

nerd2.jpg

model1.jpg

«Ήταν το καλύτερο πράγμα για την υγεία μου αφού σταμάτησα να κάθομαι για περίπου 9 έως και δέκα ώρες ημερησίως», λέει ο ίδιος, χάνοντας 40 κιλά σε 5 χρόνια. Στη συνέχεια, καθώς έχανε κιλά και μάκρυνε το μούσι του άνοιξε λογαριασμό στο instagram. Σήμερα, έχει υπογράψει με ένα μεγάλο πρακτορείο μοντέλων και έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες όπως Vans, Bud Light, Diesel, ενώ είναι το πρόσωπο της σειράς ξυρίσματος που έχει λανσάρει ο David Beckam, House 99. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ